Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.7.)

pondelok, 20. júl 2015 10:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Pred začiatkom novej sezóny si Keylor Navas verí a chce sa stať brankárskou jednotkou tohto slávneho klubu. „Kiko Casilla je kvalitný brankár, práve preto ho Real podpísal. Konkurencia je dobrá a ja sa s ním pobijem s pokorou a rešpektom.“ povedal v nedávnom rozhovore. (Football-España)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros ešte nemajú doriešený post defenzívneho záložníka, kam sa v posledných týždňoch ponúka Thomas Partey. 22-ročný Ghančan predvádzal dobré výkony už počas hosťovania v Almeríi a Atlético si ho možno pre budúci ročník ponechá. (Sportsmole)

ATLÉTICO MADRID: Veľmi rýchlo prebehla dohoda medzi Atléticom a talianskou Fiorentinou o výmene Stefana Savića a Mária Suáreza. Čiernohorský stopér opustí taliansku ligu po 3 rokoch, zatiaľ čo defenzívny záložník bol Madridčanom verný od leta 2010. (calciomercato)

SEVILLA: 25-ročný útočník Ciro Immobile priznáva, že potreboval zmeniť prostredie a vykúšať niečo nové. Práve preto dočasne opustil Dortmund a počas ročného hosťovania bude mať za úlohu nahradiť hviezdneho Baccu. (Football-España)

REAL SOCIEDAD: Pozícia talianskeho útočníka Fabia Boriniho v Liverpoole je neuspokojivá a do úvahy pripadá prestup do tímu Davida Moyesa. Španieli už vo veci začali jednať, no vyrovnať sa musia s konkurenciou zo Serie A. (Express)

BILBAO: Španielsky obranca Nacho Monreal za dva roky v Arsenale odohral 86 zápasov, v ktorých si ho vyhliadol Athletic. Návrat do vlasti, údajne, nie je len záležitosťou špekulácií, ale rokovania sú na dobrej ceste. (Independent)

MÁLAGA: Od mája 2014 sa Michael Agazzi nepostavil do brány AC Milána. Teraz sa píše o jeho prestupe do La Ligy, kde by mohol robiť konkurenciu Guillermovi Ochoovi a Carlosovi Kamenimu. (Transfermarktweb)

ESPANYOL: Los Periquitos majú v pláne pokračovať v obchodovaní s Realom Madrid. Pod drobnohľad sa dostal 19-ročný záložník Marco Asensio, ktorý naposledy hosťoval v Mallorce. (Marca)