Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.)

štvrtok, 23. júl 2015 05:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Prezident Realu Madrid Florentino Perez sa údajne chystá rokovať so Sergiom Ramosom, ktorý už sa už dohodol v Manchestri United na výške svojho platu. Tieto fámy ale popiera vyhlásenie trénera Realu Madrid Rafaela Benitéza, ktorý tvrdí, že Ramos cez leto Biely balet určite neopustí. (independent)

MANCHESTER UNITED: James Reece už sa nebude snažiť presadiť do kádra Manchestru United. 21-ročný defenzívny hráč prestúpil za bližšie nešpecifikovaných podmienok do Wiganu Athletic, ktorému bude pomáhať s návratom do League Championship. (manchestereveningnews)

CHELSEA: Brazílsky obranca Chelsea Filipe Luis chce odísť späť do Atlética Madrid. 29-ročný ľavák s talianskym pasom sa dokonca uspokojí aj s nižším platom. (eurosport)

ARSENAL: Wojciech Szczęsny po príchode Petra Čecha stratil pevné miesto v bráne Arsenalu a to by malo znamenať jeho odchod. Skúsený 25-ročný poľský gólman by sa mal presunúť na hosťovanie s opciou do AS Rím. (przegladsportowy.pl)

ARSENAL: Arsenal Londýn sa začal zaujímať o mladého záložníka FC Barcelony Sergiho Sampera. Londýnsky klub je údajne pripravený ponúknuť za 20-ročného rodáka z Barcelony dvanásť miliónov eur. (express.co.uk)

TOTTENHAM: Clinton N'Jie by mohol opustiť Olympique Lyon. Záujem o 21-ročného kamerunského útočníka má Tottenham, ktorý dokonca podal ponuku vo výške 7 miliónov libier. (dailystar)

EVERTON: Zdravotné problémy má Gerard Deulofeu. 21-ročný španielsky stredopoliar si počas tréningu poranil stehenný sval a teraz ho čaká podrobné vyšetrenie. (liverpoolecho)

WEST HAM: Manuel Lanzini sa sťahuje zo Spojených arabských emirátov do Anglicka. 22-ročný argentínsky stredopoliar s talianskymi koreňmi odišiel z klubu Al Jazira na hosťovanie do West Hamu United. (bbc.com)

WATFORD:  Ďalšiu posilu ohlásil Watford. Ambiciózny nováčik anglickej najvyššej súťaže sa s Neapolom dohodol na prestupe uruguajského obrancu Miguela Britosa. 30-ročný bek podpísal kontrakt do roku 2018. (theguardian.com)