Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (23.7.)

štvrtok, 23. júl 2015 07:00 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (23.7.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (23.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

DETROIT: Detroit Red Wings podpísal novú zmluvu s útočníkom Teemum Pulkkinenom. Fínsky forward sa svojmu zamestnávateľovi upísal na jeden rok za 735 000 amerických dolárov.

TAMPA BAY: Novou posilou Tampy Bay Lightning sa stal útočník Tye McGinn, ktorý naposledy pôsobil v Arizone Coyotes. 24-ročný krídelník sa s „bleskami“ dohodol na ročnej spolupráci s platom 660 000 USD.

BUFFALO: Ročný kontrakt podpísal aj Švéd Johan Larsson. 22-ročný hokejista sa na predĺžení spolupráce dohodol s Buffalom Sabres.

KHL

SLOVAN: Bratislavský Slovan zvládol svoj prvý prípravný zápas pred novou sezónou Kontinentálnej hokejovej ligy a po góloch Ladislava Nagya, Pavla Skalického a Žigu Jegliča zdolal Salavat Julajev Ufa 3:2

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

ŽILINA: MsHK Žilina získala do svojich radov nového hráča. Ofenzívu tímu vylepší útočník Rastislav Konečný. Bývalý hráč Piešťan sa s „vlkmi“ dohodol na ročnej zmluve.