Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.)

pondelok, 27. júl 2015 05:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Charles Aranguiz by mohol ukončiť svoje angažmán v brazílskom Sport Club Internacional a vydať sa do Európy. 26-ročný čílsky stredopoliar jedná s londýnskou Chelsea, vedľa nej o neho potom usiluje aj Olympique Marseille. (telegraph.co.uk)

CHELSEA: Cena  Axela Witsela presne zodpovedá jeho výkupnej klauzule zabudovanej v zmluve. Predstavitelia Zenitu Petrohrad v nadväznosti na silnejúci záujem Chelsea uviedli, že belgického záložníka predajú iba ak za rovných 100 miliónov eur. (walfoot.be)

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa už údajne dohodol s PSG na prestupovej čiastke za argentínskeho krídelníka Ángela Di Mariu. Úradujúci francúzsky majster pošle na Old Trafford 46,5 miliónov libier. (independent.co.uk)

MANCHESTER CITY: Manchester City už dlhšie uvažuje o predaji Edina Džeka a Stevana Jovetica. Naopak posilniť Citizens by mohol Gonzalo Higuaín z Neapola. (dailymail.co.uk)

LIVERPOOL: Útočník Mario Balotelli dostal ponuku na návrat do rodného Talianska. Záujem o neho však neprejavil žiaden veľký klub, ale iba tím Lupa Castelli, ktorý hrá až tretiu najvyššiu taliansku súťaž. (dailymail.co.uk)

WEST BROM: Abou Diaby je po odchode z Arsenalu bez angažmánu, to už by ale nemuselo platiť dlho. Skúsený 29-ročný francúzsky stredopoliar má namierené do West Bromwich Albion. (bbc.com)

NEWCASTLE a CRYSTAL PALACE: Tréner Alan Pardew by chcel Crystal Palace posilniť o svojho bývalého zverenca z Newcastlu , ktorým je argentínsky obranca Fabricio Coloccini. (www.mirror.co.uk)

SOUTHAMPTON: Skúsený holandský obranca Jos Hooiveld  sa po odchode zo Southamptonu dohodol na spolupráci s AIK Štokholm, kde by mal pôsobiť minimálne do konca roka 2017. (football365.com)