Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.)

utorok, 28. júl 2015 05:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Theo Walcott má v Arsenale zmluvu platnú do konca júna 2016, čo už nemusí platiť príliš dlho. 26-ročný rodený Londýnčan už niekoľko týždňov rokuje o predĺžení kontraktu a obe strany sú vraj blízko k dohode. (espnfc.com)

ARSENAL: Tréner Arsenalu Londýn Arséne Wenger navýši pôvodnú ponuku na 31 miliónov libier za útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid. (telegraph.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Už čoskoro sa pravdepodobne prestane špekulovať o spojení Sergio Ramos a Manchester United. Španielsky obranca sa rozhodol zostať a čoskoro sa zíde s prezidentom Realu Florentinom Pérezom, aby spoločne dohodli podmienky nového kontraktu. (90min.com)

TOTTENHAM:Leroy Sané cez víkend predĺžil zmluvu do júna 2019 sa Schalke 04. O mladého 19-ročného nemeckého záložníka stál aj anglický Tottenham, nemecká strana však odmietla ponuku vo výške dvanástich miliónov eur. (bleacherreport.com)

WEST BROM a TOTTENHAM: Mladý 21-ročný anglický útočník Saido Berahino je na odchode z West Bromwich Albion. O rodáka z Burundi sa totiž začal vážne zaujímať Tottenham, ktorý údajne dohaduje transfer za pätnásť miliónov libier. (express.co.uk)

STOKE CITY: Ibrahim Afellay sa stane novou posilou Stoke City, kde už je na zdravotnej prehliadke. Holandský stredopoliar je po vypršaní kontraktu v Barcelone voľným hráčom, pričom jeho kariéru v posledných rokoch pravidelne brzdia zranenia. (bbc.com)

ASTON VILLA: Španielska Córdoba sa po jednom roku vrátila do druhej španielskej ligy, no jej cestu zdieľať nebude José Ángel Crespo. 28-ročný obranca má namierené do Aston Villy a kluby sú už dohodnuté na prestupe. (theguardian.com)        

NORWICH: Robbie Brady bude aj po zostupe Hullu City hrať Premier League. 23-ročný krídelník má namierené do Norwichu, pričom kluby sú dohodnuté a hráč dostal povolenie rokovať s nováčikom anglickej ligy o podmienkach zmluvy. (edp24.co.uk)

WATFORD: Nováčik anglickej Premier League z Watfordu naďalej pokračuje v nakupovaní posíl. Ako ďalšiu akvizíciu predstavili krídelníka z Alkmaaru Stevena Berghuisa, ktorý na predmestí Londýna podpísal štvorročný kontrakt. (bbc.com)