Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.8.)

nedeľa, 2. august 2015 11:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Diametrálne sa líšili za posledné dni správy o krídelníkovi Pedrovi. Kým podľa viacerých zdrojov mal byť dohodnutý jeho prestup do Manchestru United hneď po európskom superpohári, Barça tvrdí, že žiadnu oficiálnu ponuku nedostala. (Mirror)

BARCELONA: Bek Adriano Correia vynechal včerajší tréning Kataláncov pre problémy so stehenným svalom. Závažnosť zranenia a doba liečenia je zatiaľ klubom tajená. (Sport-English)

REAL MADRID: Šesťročný kontrakt podpísal s Realom 18-ročný obranca Jesús Vallejo s tým, že jeho prvý rok strávi na hosťovaní z Reale Zaragoza. Práve odtiaľ prestúpil k 32násobnému šampiónovi. (klubový web)

SEVILLA: Veľmi nepríjemný debut má za sebou Ciro Immobile. Taliansky útočník sa v úvode priateľského zápasu s Watfordom (1:0) zrazil so spoluhráčom a so zranením hlavy a krku putoval do nemocnice. Tam sa, našťastie, neukázali žiadne vážne problémy. (Daily Mail)

ESPANYOL: Krajný obranca Juan Rafael Fuentes absolvoval operáciu tváre a v najbližších dňoch musí pristupovať k tréningu opatrnejšie. Zákrok absolvoval pre zlomeninu lícnej kosti a tvár mu bude „zdobiť“ špeciálna maska. (Marca)

VILLARREAL: Biedna vizitka 16 gólov v 76 zápasoch Roberta Soldada v Tottenhame vedie k prestupu na Estadio El Madrigal. Španielske médiá považujú prestup za hotovú vec, hoci čiastka ešte známa nie je. (Daily Mail)

DEPORTIVO: Mladý útočník Dani Iglesias po presune do A-tímu nedostane šancu preraziť do zostavy, čo rieši odchodom. K klubom sa dohodol na ukončení spolupráce a agent mu monentálne hľadá nový angažmán. (Marca)

EIBAR: Hoci patrí útočník Borja González Tomás Atléticu Madrid, za tento klub prakticky nehráva. Po minuloročnom hosťovaní v Zaragoze putuje do ďalšieho dočasného pôsobiska, tento raz v Baskicku. (mundodeportivo)