Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.8.)

streda, 5. august 2015 09:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Hoci Barça viackrát avizovala, že toto leto už príliš obchodovať nemieni, mohlo by to byť inak. Naďalej sa totiž zaujíma o 25-ročného stopéra Aymena Abdennoura, hráča AS Monaco. (insidespanishfootball)

BARCELONA: Kabína si po odchode Xaviho musela zvoliť nového kapitána a voľba padla na Andrésa Iniestu. Ten v internom hlasovaní zdolal Lionela Messiho, Sergia Busquetsa a Javiera Mascherana. (Daily Mail)

BARCELONA: Úspešné boli dlho trvajúce rokovania s brazílskom Fluminense o záložníkovi Gersonovi. Technicky nadaný futbalista do poslednej chvíle zvažoval aj ponuku AS Rím, ale nakoneic sa rozhodol pre Katalánsko. (Sport-English)

REAL MADRID & VALENCIA: Biely balet stále nemá doriešenú otázku stopérov a prípadné odchody by riešil bekmi z kádru Los Che. V Madride pozorne sledujú Nicolása Otamendiho aj Shkodrana Mustafiho. (Goal)

GETAFE: Coliseum Antonio Peréz sa stane na najbližšiu sezónu pôsobiskom 26-ročného krídelníka Víctora Rodrígueza. Ten je kmeňovým hráčom Elche a do Getafe šiel na hosťovanie. (Marca)

SPORTING GIJÓN: Záložník Omar Mascarell pred rokom hosťoval z Realu Madrid v anglickom Derby County a klub ho poslal na ďalšie dočasné pôsobenie, tento raz na sever Pyrenejského polostrova. (Marca)