Main Content

Tréner Slovana Miloš Říha avizuje príchod ďalšieho obrancu a útočníka

streda, 5. august 2015 11:05 | Autor: TASR

Tréner Slovana Miloš Říha avizuje príchod ďalšieho obrancu a útočníka
Tréner Slovana Miloš Říha avizuje príchod ďalšieho obrancu a útočníka | zdroj: © TASR

Bratislava 5. augusta (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava v príprave na nový ročník KHL ešte nanašli premožiteľa.

 V utorok vyhrali aj štvrtý prípravný duel, keď doma zdolali českého extraligistu Kometu Brno 5:4 po nájazdoch.

"Som spokojný, pretože sme neprehrali, ale v tomto zápase to už nebolo také disciplinované a zodpovedné, ako v predchádzajúcich stretnutiach vonku," povedal pre klubový web po prvom domácom vystúpení v novej sezóne kouč Miloš Říha. "Ale bol to prvý zápas doma a chalani sa chceli ukázať. Prehnaná snaha mala za dôsledok, že sme behali tam, kde sme behať nemali. Trochu sme nezvládli taktické veci."

Kormidelník "belasých" je s prístupom hráčov v príprave spokojný. "Stále budeme pracovať a hráči zatiaľ na tréningoch makajú na 120 percent. Ak to vydržíme a pridáme trochu tých taktických vecí, tak si myslím, že sa nemáme čoho obávať," tvrdí Říha, ktorý avizuje ďalšie posilnenie kádra: "Mali by nás doplniť ešte jeden obranca a jeden útočník. Čo sa týka obrancu, už mám konkrétnu predstavu, útočník je ešte v štádiu hľadania. Ale ešte máme čas, toto mužstvo ma presvedčilo, že dokáže hrať s každým, pokiaľ bude disciplinované a obetavé. Tím je viac ako jednotlivec."

V zostave Slovana sa v utorok objavil už aj útočník Radovan Puliš. Najlepší strelec základnej časti uplynulého ročníka slovenskej extraligy v drese Zvolena je v Slovane na mesačnej skúške.