Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.)

štvrtok, 6. august 2015 08:01 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Karim Benzema si privodil svalové zranenie a doba liečenia môže byť až jeden mesiac. Je viac ako pravdepodobné, že 27-ročný francúzsky reprezentant nestihne začiatok novej sezóny.(espnfc.com)

FC BARCELONA: Manchester United je blízko uzavretia transferu 28-ročného útočníka Pedra z Barcelony za dvadsať miliónov libier. (ibtimes.co.uk)

FC BARCELONA: Ponuka Aston Villy zrejme porazí Liverpool v súboji o 19-ročného záložníka Adama Traorého, ktorého si Barcelona cení na sedem miliónov libier. (metro.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Juventus Turín by mal čoskoro posilniť Guilherme Siqueira. 29-ročný brazílsky obranca príde na ročné hosťovanie z Atlética Madrid. Súčasťou dohody bude aj prípadná opcia na prestup vo výške 10 miliónov eur. (goal.com)

BETIS: Rafael Van der Vaart sa v lete upísal Betisu, no na štart si bude musieť chvíľu počkať. Holandský záložník si poranil členok a čaká ho trojtýždňová pauza.(insidespanishfootball.com)

REAL ZARAGOZA: Fredy Hinestroza Arias sa vracia späť do Španielska. 25- ročný kolumbijský stredopoliar minulú sezónu hosťoval z domovského La Equidad v Getafe a teraz si ho vypožičala Zaragoza. (marca.com)