Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.8.)

štvrtok, 6. august 2015 06:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Wolfsburg je ochotný predať svojho belgického záložníka Kevina De Bruyneho, ale minimálne za päťdesiat miliónov libier. (chelseanews24.com)              

MANCHESTER UNITED: Manchester United je blízko uzavretia transferu 28-ročného útočníka Pedra z Barcelony za dvadsať miliónov libier. (ibtimes.co.uk)

CHELSEA: Abdul Rahman Baba by sa mal čoskoro sťahovať z Augsburgu do Chelsea. Potvrdil to agent 21-ročného ghanského obrancu. (espnfc.com)

LIVERPOOL: Shey Ojo nebude budúcu sezónu sedávať na lavičke Liverpoolu. 18-ročného útočne zameraného Angličana s koreňmi v Nigérii si na ročné hosťovanie vypožičal Wolverhampton Wanderers, ktorý hráva The Championship (expressandstar.com)

LIVERPOOL a ASTON VILLA: Ponuka Aston Villy zrejme porazí Liverpool v súboji o 19-ročného záložníka Adama Traorého, ktorého si Barcelona cení na sedem miliónov libier. (metro.co.uk)

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace získal ďalšiu posilu, ktorou je Bakary Sako. 27-ročný africký krídelník bol po odchode z Wolverhamptonu voľným hráčom a s novým zamestnávateľom podpísal zmluvu na tri roky. (dailymail.co.uk)

SUNDERLAND: Leroy Fer neprestúpi do Sunderlandu. 25-ročný záložník QPR bol dohodnutý na podmienkach zmluvy, no obojnohý holandský reprezentant neprešiel zdravotnou prehliadkou. (mirror.co.uk)

PREMIER LEAGUE: Tréneri klubov z Premier League dostali odporúčania, ako sa v novej sezóne správať. Je to kvôli tomu, že platia nové pravidlá ohľadom pokút a dištancov. (dailymail.co.uk)