Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.8.)

piatok, 7. august 2015 06:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arsenal bude potrebovať na nákup útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid aspoň 45 miliónov libier. (southwales-eveningpost)

ARSENAL:Jack Wilshere strávi ďalšie týždne na maródke, napriek tomu, že sa predpokladala jeho rýchlejšia rekonvalescencia.  23-ročný Angličan si privodil únavovú zlomeninu lýtkovej kosti. (theguardian)

LIVERPOOL: 25-ročný stredopoliar Asier Illaramendi vraj už nemá miesto v Reale Madrid. To by mohlo urýchliť odchod španielskeho záložníka do Liverpoolu. (independent)

MANCHESTER CITY: Manchester City mal záujem o Diega Godina a bol pripravený zaplatiť výkupnú klauzulu vo výške 40 miliónov eur. Uruguajský reprezentant sa však podľa médií rozhodol pokračovať v Atléticu Madrid a predĺžil s ním zmluvu do júna 2019. (dailymail)

EVERTON: Dvojica evertonských hráčov  Kevin Mirallas  a James McCarthy čoskoro ukončia neistotu okolo ich ďalšej budúcnosti. Írsky stredopoliar James McCarthy už stihol podpísať päťročný kontrakt a o predĺžení zmluvy rokuje aj belgický krídelník. (dailymail)

LEICESTER CITY: 31-ročný Jamajčan Wes Morgan sa pred pár dňami znovu po týždňovej pauze zapojil do tréningu a v pozícii kapitána by nakoniec mal účinkovať aj v otváracom ligovom vystúpení Leicesteru. (leicestermercury)

STOKE CITY: Výraznú stratu utrpela pred začiatkom novej sezóny defenzíva Stoke City. Obranca a kapitán anglického klubu Ryan Shawcross mal problémy s chrbtom a nevyhne sa operácii, ktorá ho z hry vyradí na dva mesiace. (bbc.com)

SWANSEA: Łukasz Fabiański spojil aj ďalšiu časť svojej kariéry sa Swansea. Poľský brankár podpísal nový štvorročný kontrakt. (bbc.com)

PREMIER LEAGUE: Anglická liga sa v tejto sezóne vydá cestou stíhania tých hráčov, ktorí prifilmujú svoje pády. Usvedčený simulant vraj inkasuje automaticky trojzápasovú stopku.