Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.8.)

piatok, 7. august 2015 06:21 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Arsenal bude potrebovať na nákup útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid aspoň 45 miliónov libier. (southwales-eveningpost)

REAL MADRID: 25-ročný stredopoliar Asier Illaramendi vraj už nemá miesto v Reale Madrid. To by mohlo urýchliť odchod španielskeho záložníka do Liverpoolu. (independent)

REAL MADRID: Lisabonský Sporting upriamil svoju pozornosť v Španielsku na Real Madrid. Z kráľovského veľkoklubu by si Portugalci radi vypožičali záložníka Lucasa Silvu. (record.xl.pt)

FC BARCELONA: Barcelona sa bude musieť na začiatku nového ročníka zaobísť bez obrancu Jordiho Albu. Ten sa v prípravnom zápase s AS Rím zranil a desať až pätnásť dní si nezahrá. (goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Manchester City mal záujem o Diega Godina a bol pripravený zaplatiť výkupnú klauzulu vo výške 40 miliónov eur. Uruguajský reprezentant sa však podľa médií rozhodol pokračovať v Atléticu Madrid a predĺžil s ním zmluvu do júna 2019. (dailymail)

BETIS: Do španielskej ligy má namierené Juan Manuel Vargas. Čílsky krídelník opustil Fiorentinu a čoskoro by mal podpísať kontrakt s Betisom. (elcomercio.pe)