Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.)

sobota, 8. august 2015 06:04 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Edin Džeko sa podrobuje zdravotnej prehliadke v AS Rím, kam prestúpi za 14 miliónov libier z Manchestru City. Transfer bosnianskeho útočníka bude oficiálne potvrdený v priebehu dňa. (chiesaditotti.com)

MANCHESTER UNITED: Ashley Young po dlhších rokovaniach spojil aj ďalšiu časť svojej kariéry s Manchestrom United. Red Devils si služby anglického reprezentanta poistili do leta 2018. (manutd.com)

MANCHESTER UNITED: Manchesteru United v prvom duely novej sezóny s Tottenhamom bude v bráne chýbať David de Gea. Španielsky gólman je už niekoľko mesiacov spájaný s prestupom do Realu Madrid a táto informácia špekulácie len potvrdzuje. (bbc.com)

MANCHESTER UNITED: Nicolás Otamendi bol spájaný s odchodom z Valencie do Manchestru United, no prestup na Ostrovy pravdepodobne stroskotá. Argentínsky stopér údajne nemá odchádzať zo Španielska, čím sa naopak otvára možnosť pre Barcelonu alebo Real Madrid. (fichajes.com)

CHELSEA: Holandskú ligu si vyskúša Todd Kane. 21-ročný obranca Chelsea odišiel na hosťovanie do konca sezóny do NEC Nijmegen. (express.co.uk)

EVERTON: Kevin Mirallas bude aj naďalej hrať za Everton. Belgický reprezentant sa dohodol na predĺžení vzájomnej spolupráce do roku 2018. (theguardian)

WEST HAM: Do Anglicka by mal zamieriť Raúl Jiménez. O 24-ročného mexického útočníka Atlética Madrid sa zaujíma West Ham United. Malo by ísť o hosťovanie za dva milióny eur. (dailymail.co.uk)

NORWICH: 27-ročný anglický záložník Jonathan Howson podpísal s Norwichom nový kontrakt platný do júna 2019. (lequipe.fr) (itv.com)