Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.8.)

sobota, 8. august 2015 06:04 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Manchesteru United v prvom duely novej sezóny s Tottenhamom bude v bráne chýbať David de Gea. Španielsky gólman je už niekoľko mesiacov spájaný s prestupom do Realu Madrid a táto informácia špekulácie len potvrdzuje. (bbc.com)

REAL MADRID: Tri týždne bude mimo hru Karim Benzema. Útočník Realu Madrid si pred niekoľkými dňami poranil stehenný sval. (barcablaugranes.com)

REAL MADRID a FC BARCELONA: Nicolás Otamendi bol spájaný s odchodom z Valencie do Manchestru United, no prestup na Ostrovy pravdepodobne stroskotá. Argentínsky stopér údajne nemá odchádzať zo Španielska, čím sa naopak otvára možnosť pre Barcelonu alebo Real Madrid. (fichajes.com)

FC BARCELONA, SEVILLA a GIJON:Alen Halilović sa neprebojoval do prvého tímu Barcelony. Keďže rezerva katalánskeho klubu zostúpila do tretej ligy, čaká na mladého chorvátskeho stredopoliara podľa všetkého hosťovanie. Po Seville sa o neho zaujíma už aj Sporting Gijón. (insidespanishfootball)

ATLÉTICO MADRID: Do Anglicka by mal zamieriť Raúl Jiménez. O 24-ročného mexického útočníka Atlética Madrid sa zaujíma West Ham United. Malo by ísť o hosťovanie za dva milióny eur. (dailymail.co.uk)

VALENCIA: Pablo Piatti bude aj naďalej hrávať vo Valencii. Ofenzívny argentínsky futbalista so španielskym klubom predĺžil zmluvu do júna 2019. (foxsportsasia.com)