Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.)

nedeľa, 9. august 2015 09:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Vo včerajšom úvodnom zápase v novej sezóne sa ako striedajúci hráč objavil Bastian Schweinsteiger. Ten je úplne prvým Nemcom v drese Červených diablov.

MANCHESTER CITY: Rony Lopes minulú sezónu hosťoval z Manchestru City v Lille a do Francúzska by sa údajne mohol vrátiť nastálo. 19-ročný Portugalčan sa nedokázal so svojím kmeňovým klubom dohodnúť na novej zmluve, čoho sa chystá využiť Lyon a Marseille. (fr.sports)

TOTTENHAM: Do nového pôsobiska sa sťahuje Grant Hall. Teraz už bývalý 23-ročný anglický útočník Tottenhamu prestúpil do Queen 's Park Rangers, (bbc)

TOTTENHAM: Tottenham stále čaká na odpoveď francúzskeho Lyonu na ponuku za 21-ročného kamerunského Clintona N'Jie. Londýnsku klub predostrel ponuku 13 miliónov eur a prípadne ďalšie tri na bonusoch. Francúzi však preferujú 15 miliónov bez ďalších bonusov. (standard)

STOKE CITY: Stoke City má opäť vo svojom hľadáčiku hráča Barcelony. Angličania sa chcú pokúsiť získať Adama Traorého, ktorý sa zatiaľ nedokázal presadiť do prvého tímu katalánskeho veľkoklubu. (skysports)

EVERTON: Everton sa začal zaujímať o stredopoliara Xherdana Shaqiriho z Interu Miláno. Ten bol na začiatku leta blízko prestupu do Stoke City. (theguardian)

WEST BROM: West Bromwich chystá rekordný nákup vo svojej histórii. Za 15 miliónov libier plánuje priviesť 25-ročného venezuelského útočníka José Salomón Rondóna zo Zenitu Petrohrad. (dailymail)

WEST BROM: Seydou Doumbia by mohol opustiť AS Rím a zamieriť by mohol do Anglicka. Podľa správ z Talianska sa o 27-ročného reprezentanta Pobrežia Slonoviny zaujíma West Bromwich Albion. (football-italia.net)