Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.8.)

nedeľa, 9. august 2015 09:42 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo a Sergio Ramos pribudli krátko pred začiatkom sezóny na zoznam zranených hráčov Realu Madrid a ani jeden z nich neodcestuje na posledný prípravný zápas do Nórska. (foxsports)

FC BARCELONA: Stoke City má opäť vo svojom hľadáčiku hráča Barcelony. Angličania sa chcú pokúsiť získať Adama Traorého, ktorý sa zatiaľ nedokázal presadiť do prvého tímu katalánskeho veľkoklubu. (skysports)

FC BARCELONA: Pedro Rodríguez by mohol prestúpiť z Barcelony do Manchestru United a katalánsky klub už má vyhliadnutú náhradu. Z Celty Vigo sa pokúsi získať svojho odchovanca Nolita (espnfc)

CELTA VIGO: Celte Vigo sa  na päť rokov upísal 19-ročný srbský stredopoliar Dejan Drazic. Mladý záložník pravidelne hrával za OFK Belehrad.(marca.com)

GRANADA: Daniel Larsson na jar hosťoval z Granady v dánskom Esbjergu, no teraz už nastálo odchádza do Turecka. Dvadsaťosemročný krídelník sa zo Španielska sťahuje do Gaziantepsporu. (fanatik.com.tr)