Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.8.)

pondelok, 10. august 2015 06:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tréner Louis van Gaal sa nechal počuť, že ak Real Madrid chce Davida DeGeu, musí zaplatiť 35 miliónov libier. Biely balet pritom chystal ponuku o 10 miliónov nižšiu. (dailymail)

REAL MADRID: Karim Benzema je už dlho spájaný s odchodom z Realu Madrid do Arsenalu Londýn.  Tréner Londýnčanov Arséne Wenger však  uviedol, že francúzskeho reprezentanta nepotrebuje, nakoľko ma dosť vlastných hráčov, ktorý majú potrebné skúsenosti a kvality. (espnfc.com)

FC BARCELONA: Ďalšou veľkou posilou United zostáva španielsky krídelník Pedro z Barcelony. United sú pripravení zaplatiť 21,2 miliónov libier , čo je výkupná klauzula, ktorú má hráč v zmluve. (telegraph)

FC BARCELONA: Dva týždne sa do zostavy Barcelony nedostane Neymar. Brazílsky reprezentant dostal mumps. Okrem iného, tak kvôli tejto chorobe  vynechá zápas európskeho Superpohára so Sevillou. (fcbarcelona.com)

LEVANTE: Novú posilu do zadných radov ohlásilo Levante. Španielsky tím sa s Parmou dohodol na príchode obrancu Zouhaira Feddala, ktorý sa svojmu novému zamestnávateľovi upísal na tri roky. (futbol.as.com)