Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.)

utorok, 11. august 2015 06:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a TOTTENHAM: Manchester United sa údajne naďalej usiluje o angažovanie útočníka Harryho Kanea z Tottenhamu. Vedenie kohútov však zatiaľ na žiadnu ponuku nereagovalo. (mirror.co.uk)

MANCHESTER UNITED a WEST HAM: Kladivári z Londýna pripravujú navýšenie svojej ponuky za útočníka Javiera Hernándeza z Manchestru United na 12 miliónov libier. (express.co.uk)

CHELSEA: Londýnska Chelsea pripravuje ponuku vo výške 30 miliónov libier za obrancu Johna Stonesa z Evertonu. Predošlé dve ponuky za 20 a 26 miliónov libier sa vedeniu Evertonu zdali príliš nízke. (theguardian)

ARSENAL: Tréner Arsenalu Arsene Wenger odmietol hodiť vinu za porážku 0:2 s West Hamom na chybujúceho brankára Petra Čecha. (espnfc.com)

ARSENAL: Wolverhampton hľadá posilu na brankársky post. Druholigový anglický klub je blízko k zisku Damiana Martineza z Arsenalu, ktorý by tam mal prísť na ročné hosťovanie. (footballleagueworld.co.uk)

NEWCASTLE: Diego Rolan zatiaľ zostáva hráčom francúzskeho Bordeaux. O ofenzívneho Uruguajčana sa aktívne zaujíma Newcastle United. Na ak Angličania chcú hráča naozaj získať, budú musieť navýšiť svoju ponuku 11 miliónov libier, ktorú francúzska strana odmietla. (metro.co.uk)

STOKE CITY: Xherdan Shaqiri sa podľa niektorých britských médií podrobuje zdravotnej prehliadke v Stoke City, kam má namierené na prestup z Interu Miláno. (express.co.uk)