Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.8.)

utorok, 11. august 2015 06:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Realu Madrid bude v úvode novej sezóny chýbať Pepe. Portugalský obranca si počas  Audi Cupu privodil svalové zranenie a na maródke strávi dva až tri týždne. (realmadridnews.com)

REAL MADRID:Fernando Pacheco by s istotou nedostával veľa príležitosti v Reale Madrid a preto odchádza inam. 23-ročný brankár prestúpil do Deportiva Alavés. (goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Rubén Pérez definitívne odchádza z Atlética Madrid. To ho pravidelne odosielalo na hosťovanie, no teraz 26-ročný stredopoliar už natrvalo prestúpil do Granady. (eldesmarque.com)

ATLÉTICO MADRID:Lucas Hernández spojil aj svoju ďalšiu budúcnosť s Atléticom Madrid. Talentovaný stopér mal zmluvu do konca budúcej sezóny, no teraz by mal obliekať madridský dres minimálne do roku 2019. (allsports.com)

GRANADA: Isaac Success sa môže tešiť na ďalšie roky v Granade. Španielsky klub si služby mladého nigérijského útočníka poistil do júna 2019. (sportsdayonline.com)

VILLARREAL:Cédric Bakambu opustí turecký Bursaspor a zamieri do Villarrealu. Kluby sú už dohodnuté a africký útočník čoskoro podstúpi zdravotnú prehliadku. (tr.eurosport.com)