Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.8.)

štvrtok, 13. august 2015 10:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po deviatich dňoch problémov s chrbtom opäť trénoval Cristiano Ronaldo naplno. Do prvého ligového kola proti Sportingu Gijón tak bude stopercentne fit. (Eurosport)

REAL MADRID: Na hosťovaní v Porte zaknihoval Casemiro 28 ligových štartov, po ktorých sa vrátil do Madridu. Tam sa mu možno blýska na lepšie časy, pretože v krátkom čase podpíše zmluvu do leta 2020. (Transfermarktweb)

REAL MADRID: Španielske zdroje uvádzajú, že na Santiago Bernabeu ostanú obaja stabilní stopéri. Zmluvy Sergia Ramosa aj Pepeho budú doriešené v krátkom čase. Kým Španiel má zotrvať do leta 2020, Portugalčan zrejme o tri roky kratšie. (Football-España)

REAL MADRID: Niekoľko ponúk z americkej MLS mal na stole Álvaro Arbeloa, no všetky odmietne. Jeho cieľom je totiž zostať v hlavnom meste Španielska a pokračovať v spolupráci s Realom. (insidespanishfootball)

BARCELONA: O prestupe Adamu Traorého do Anglicka sa píše stále častejšie. Do úspešného konca to nakoniec dovedie Aston Villa, ktorá s 19-ročným krídelníkom dohaduje trojročnú spoluprácu. (Express)

BARCELONA: Krádež na futbalový spôsob pripravuje voči svojmu mestskému rivalovi Mancehster City. Pedro, ktorý mal byť jednou nohou tíme United, je v hľadáčiku konkurenta. Tieto dva tímy zrejme ešte zvedú poriadnu bitku. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Diego Godín za piatimi rokmi v Atléticu bodku nespraví. Už čoskoro by sa mal dohodnúť na novom kontrakte. (Express)

SEVILLA: Los Rojiblancos dohodli podmienky zmluvy s Fernandom Llorentem, no transfer ešte môže padnúť na kluboch. Juventus Turín pýta 12 miliónov eur, čo sa Andalúzanom zdá príliš. (mundodeportivo)

SEVILLA: Utorkový Superpohár dohrával Grzegorz Krychowiak so zlomeným rebrom. V závere zápasu fungoval s bandážou a teraz ostáva otázne, ako dlho ho udrží toto zranenie mimo trávnikov. (Goal)

SEVILLA: Grzegorz Krychowiak upútal pozornosť Arsenalu Londýn. Ten Poliaka ohodnotili na 22 miliónov libier a získať ho hodlá ešte toto leto. (ESPN)

BILBAO: Veľmi zúfalo pôsobí snaha záložníka Iñiga Ruiza de Galarretu prebiť sa do zostavy Athleticu. Ročník 2015/16 strávi na hosťovaní v druholigovom Leganés, kde mu vyprší kontrakt s Baskami. (Marca)

RAYO VALLECANO: Prvé ligové kolo určite nestíha obranca Tito. Zranil si stehenný sval a prvé odhady hovoria, dokonca, o trojtýždňovej prestávke. (klubový web)

BETIS: Bez zbytočného naťahovania sa Juan Manuel Vargas dohodol na spolupráci so Sevillčanmi. Peruánsky krídelník sa sťahuje z Fiorentiny ako voľný hráč a dohodol sa na dvojročnej spolupráci. (Marca)

SPORTING GIJÓN: 19-ročný útočník Antonio Sanabría z AS Rím bude hosťovať na severe Pyrenejského polostrova. Paraguajčanovým prechodným pôsobiskom sa stal nováčik La Ligy. (klubový web)