Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.8.)

štvrtok, 13. august 2015 12:10 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Barcelona nie je ochotná pustiť Pedra do United pod cenu

Odchod Pedra na Old Trafford bol pred pár dňami len formalitou. Najnovšie informácie ale dokazujú, že kluby sa naďalej nedokážu dohodnúť na prestupovej čiastke. Katalánsky klub chce peniaze za výkupnú klauzulu od Manchestru United v predstihu, zatiaľ čo „červení diabli“ si vedeli predstaviť platbu po splátkach. Barcelona chce za Rodrigueza zinkasovať minimálna 30 miliónov eur. (Sky Sports)

Traoré kvôli Aston Ville odmietol Liverpool

19-ročný talentovaný futbalista Adama Traoré z FC Barcelona nemal záujem prestúpiť do tímu FC Liverpool. Španielsky odchovanec La Masie je údajne naklonený k odchodu do Aston Villy, ktorá je blízko prestupu mladého útočníka. S anglickým klubom by mal podpísať trojročnú zmluvu s následnou opciou na jeden ďalší rok. (Sky Sports)

Džeko novou tvárou v tíme AS Rím

Taliansky AS Rím sa v novom ročníku Serie A bude usilovať o zisk titulu. Dopomôcť k tomuto cieľu by mal Rimanom Edin Džeko, ktorý sa do AS sťahuje z Manchestru City na ročné hosťovanie s následnou opciou na trvalé zotrvanie 29-ročného kanoniera. Na oficiálnom webe talianskeho tímu sa okamžite objavilo vyjadrenie novej posily AS, ktorá sa nechala počuť, že do hlavného mesta Talianska prišla vyhrávať trofeje. (Sky Sports)

Arsenal pripravil 22 miliónov libier pre Krychowiaka

Arsene Wenger chce do Arsenalu priviesť poľského reprezentanta z FC Sevilla. Ešte tento týždeň by jeho výkony mali ísť do Španielska zhodnotiť skauti londýnskeho klubu, ktorý je za 25-ročného stredopoliara ochotné zaplatiť 22 miliónov libier. (The Daily Telegraph)

O Bartona majú záujem štyri anglické kluby

Len nedávno futbalový svet obletela informácia, že Joey Barton neposilní celok West Hamu United. O 32-ročného Angličana tak okamžite prejavili záujem ostatné anglické kluby. Podľa najnovších informácií chcú do svojho tímu získať bývalého hráča Manchestru City či Newcastle City hneď štyri celky anglickej Premier League. (Sky Sports)

Southampton sa usiluje o príchod van Dijka

Virgil van Dijk sa v súčasnosti radí medzi najväčšie hviezdy škótskej najvyššej futbalovej súťaže. V drese Celticu Glasgow od roku 2013 podáva vynikajúce výkony a po novom ho do svojho tímu chce priviesť anglický Southampton. Prestupová čiastka za holandského reprezentačného stopéra by sa mala pohybovať na hranici piatich miliónov libier. (Sky Sports)

Tottenham je blízko dohode s Olympiqueom Lyon

Tottenham Hotspur jednajú s francúzskym Olympiqueom Lyon o príchode Kamerunčana Clintona N’Jie. Za 21-ročného futbalistu je anglický klub ochotný zaplatiť čiastku prevyšujúcu 10 miliónov libier. Prestup talentovaného hráča potvrdili obe rokujúce strany. (Sky Sports)

----------Z VOLEJA----------

Fernando Torres sa na adresu Pedra vyjadril, že jeho kvality sú dostatočne vysoké na to, aby sa výrazne presadil v anglickej Premier League. (Daily Mirror)

Oriol Romeu z Chelsea sa stal novou posilou Southamptonu. 23-ročný defenzívny stredopoliar väčšinu svojho pôsobenia v Londýne strávil na hosťovaní v Európe. S novým zamestnávateľom sa dohodol na trojročnej zmluve (Sky Sports)

Manchester City nevzdáva boj o zisk Pedra Rodrigueza z FC Barcelona. Všetko nasvedčuje tomu, že anglickému celku sa nepodarí získať Kevina de Bruyna a tak svoju pozornosť upriami na zisk 28-ročného útočníka. (Daily Mail)

Juventus Turín chce obchodovať s Chelsea. Okrem avizovaného záujmu o Ramiresa chce taliansky veľkoklub do svojich radov získať taktiež Juana Cuadrada. (Goal.com)

Manchester United chce posilniť svoju obranu príchodom stopéra Johna Stonesa z Evertonu, o ktorého sa zaujíma viacero klubov. (Goal.com)

„Červení diabli“ si vyhliadli Johna Stonesa po tom, čo do súboja o zisk stopéra Nicolasa Otamendiho vstúpil aj rival United z Manchestru City. Klub z Old Traffordu nedokáže finančne konkurovať ponukám Citizens. (Goal.com)

Talianske Palermo sa bude v najbližších dňoch usilovať o príchod Joela Campbella z Arsenalu, ktorý od svojho príchodu do Londýna v roku 2011 odohral za „kanonierov“ len 4 zápasy a už štyri sezóny putuje po hosťovaniach. (Goal.com)

Manchester City sa stále nevzdáva a verí, že sa mu podarí priviesť do tímu Kevina De Bruynea. Po novom mu anglický veľkoklub ponúka týždenný plat vo výške 230 000 libier (Goal.com)