Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.8.)

piatok, 14. august 2015 11:53 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Bayern dáva Götzemu ultimátum

Výkonný riaditeľ Bayernu Mníchov Karl-Heinz Rummenigge sa nechal počuť, že Mario Götze sa musí v najbližších dňoch rozhodnúť ohľadom svojej budúcnosti. Meno nemeckého reprezentanta je čoraz viac spájané s konkurenčnými celkami z Anglicka. O jeho služby prejavil záujem Arsenal i Manchester United. (Sky Sports)

De Gea odmietol nastúpiť proti Aston Ville

Dnes o 20:45 sa odohrá prvý duel druhého kola Premier League, v ktorom Aston Villa hostí Manchester United. Brankár „červených diablov“ David De Gea oznámil koučovi Louisovi Van Gaalovi, že v dnešnom zápase nechce nastúpiť a opäť tým rozvíril špekulácie ohľadom jeho odchodu z Old Traffordu. (101greatgoals.com)

Real Madrid stráca záujem o De Geu

De Gea si dnes odmietol obliecť dres Manchestru United, no pravdou však je, že záujem Realu Madrid o zisk Davida De Geu slabne. Vo futbalovom svete sa tak opäť otvára okno nekončiacich špekulácií, kde by mohol napokon španielsky reprezentant prestúpiť. Španielsky veľkoklub údajne nechce míňať veľkú sumu peňazí v závere prestupového obdobia. (Sky Sports)

Van Gaal tvrdí, že Januzaj nie je na predaj

20-ročný Belgičan Adnan Januzaj bol spájaný s prestupom do Sunderlandu, no Louis Van Gaal tieto špekulácie rázne vyvrátil a nechal sa počuť, že jeho hráč nie je na predaj. Holandský lodivod anglického veľkoklubu tak vyvrátil špekulácie ohľadom odchodu svojho hráča. Toto leto sa futbalová verejnosť prestupu Januzaja zrejme nedočká. Samotný hráč to potvrdil na sociálnej sieti twitter. (Sky Sports)

City s United opäť súperia na prestupovom trhu

Manchester City a Manchester United si opäť konkurujú na prestupovom trhu. Oba manchesterské celky prejavili záujem o 17-ročný talent z Barnetu Matthewa Stevensa. Jeho zisk ale zrejme nebude taký jednoduchý. Súčasný klub mladého hráča už zmietol zo stola ponuky Swansea i Crystal Palace. (Sky Sports)

De Bruyne nemá v úmysle opustiť Wolfsburg

Agent Kevina De Bruynea trvá na tom, že stredopoliar nemeckého Wolfsburgu nemá v úmysle opustiť svoj tím a odísť do Manchestru United, ktorý má o belgického futbalistu eminentný záujem. Anglicky klub ponúka svojej potencionálnej novej posile týždenný plat vo výške 230 000 libier, no ani to 24-ročného hráča neprinútilo zmeniť svoje stanovisko. (Sky Sports)

Wenger ráta s Flaminim, nechce Krychowiaka

Arsene Wenger potvrdil informáciu, že sa Arsenal dohodol s Palermom na odchode Joela Campbella. Francúzsky kouč sa zároveň nechal počuť, že tento rok nemá záujem o príchod Grzegorza Krychowiaka a očakáva, že Mathieu Flamini ostane „kanonierom.“ (Sky Sports)

----------Z VOLEJA----------

Chelsea Londýn získala povolenie na prestup 19-ročného talentovaného Brazílčana Kenedyho, ktorý by mal na britské ostrovy zavítať už čoskoro z Fluminense. (Sky Sports)

Juventus Turín začal jednať s Borussiou Dortmund o prestupe Ilkaya Gundogana. Nemecký futbalista by mal v talianskom celku zaplátať dieru po odchode Artura Vidala. (Goal.com)

Raul Jimenez opúšťa Atletico Madrid. Za odstupné vo výške 9 miliónov eur ho na najbližších päť rokov do svojho tímu priviedli Portugalčania z Benficy Lisabon (Sky Sports)

Layvin Kurzawa je na odchode z AS Monaco. Novým zamestnávateľom 22-ročného francúzskeho obrancu sa stane tím z hlavného mesta Paríž Saint-Germain. (Goal.com)

Manchester City naďalej prejavuje záujem o stopéra Valencie Nicolasa Otamendiho. Z boja o služby Argentínčana sa už údajne stiahol Manchester United. (Sky Sports)

Thomas Műller je údajne naďalej v hľadáčiku Manchestru United. Ten sa už pred niekoľkými týždňami snažil o príchod elitného útočníka. Čoraz viac sa však hovorí o tom, že bavorský klub opustí Mario Götze, o ktorého mali Red Devils taktiež veľký záujem. (Goal.com)

Louis Van Gaal sa vyjadril, že Pedro z Barcelony je presne typom hráčom, ktorého hľadá. Ohľadom jeho príchodu ale údajne nie je príliš optimistický. (Sky Sports)

Na sebavedomí Louisovi Van Gaalovi zrejme nepridalo ani vyjadrenie Luisa Enriqueho, ktorý povedal, že si želá, aby Pedro ostal v katalánskom klube. Rodriguez taktiež figuruje v zostave Kataláncov v dnešnom zápase Superpohára. (Sky Sports