Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.8.)

sobota, 15. august 2015 12:16 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ibrahimovič nemá záujem opustiť PSG

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič vyvrátil špekulácie ohľadom jeho odchodu do Galatasarayu. V rozhovore pre Bleacher Report sa vyjadril jasne: „„Som šťastný tam, kde som. Za PSG budem hrať ešte rok, plynie predsa posledný rok môjho kontraktu,“ nechala sa počuť jedna z najväčších hviezd Ligue 1. Podľa vlastných slov chce v novej sezóne s Parížom zaútočiť na titul v Lige majstrov. (sport.sk)

Arsenal ponúka za Benzemu 45 miliónov libier

Arsenal údajne ponúkol Realu Madrid 45 miliónov libier za útočníka Karima Benzemu, ktorý je po tejto ponuke naklonený k odchodu do Premier League. Viaceré zdroje uvádzajú, že v prípade príchodu Benzemu ku „kanonierom“ Arsenal opustí Olivier Giroud alebo iný jeden alebo dvaja hráči. (Sky Sports

Suarez neskrýva radosť z odchodu do Barcelony

Luis Suarez sa pred médiami nechal počuť, že neľutuje rozhodnutie opustiť Liverpool v lete 2014: „Odchod z Liverpoolu do Barcelony bolo správne rozhodnutie. Som veľmi šťastný v Barcelone. Som v najlepšom klube na svete,“ poznamenala jedna z najväčších hviezd katalánskeho klubu. (Sky Sports)

Schweinsteiger tvrdí, že do United prišiel vyhrávať trofeje

Bastian Schweinsteiger sa len nedávno pridal k tímu Manchestru United. V nedávnom z rozhovorov sa nechal počuť, že do anglického veľkoklubu prišiel s jediným cieľom – a to vyhrávať tituly: „Myslím, že máme šancu. Vidím tu veľké možnosti s tak veľkým klubom a jeho podporovateľmi. V tejto sezóne môžeme niečo dosiahnuť. Budem náročný sám na seba, no predovšetkým chcem vyhrať tituly,“ poznamenal. (Sky Sports)

Barcelona trvá na prestupovej sume za Pedra

Napriek tomu, že Luis Enrique zverejnil prianie ohľadom zotrvania Pedra v barcelonskom tíme, Katalánci zrejme prídu o svojho hráča. Záujemca o služby 28-ročného futbalistu ale bude musieť splniť predstavy španielskeho veľkoklubu ohľadom prestupovej sumy. Aktuálny majster La Ligy požaduje za Pedra rovných 30 miliónov eur. (Sky Sports)

Real Madrid má záujem o Carvalha

Real Madrid si zo Sportingu Lisabon vyhliadol potenciálnu posilu pre svoj tím. Do metropoly Španielska by sa mal sťahovať stredopoliar William Carvalho, ktorého v súčasnom tíme nahradí Alberto Aquilani. Bližšie informácie ohľadom reálnosti príchodu 23-ročného Angolčana na Santiago Bernabeu neboli zverejnené. (Sky Sports)

Villa dotiahla prestup Traoreho z Barcelony

Anglická Aston Villa úspešne dotiahla príchod 19-ročného mladíka Adama Traoreho z Barcelony, ktorý nastupoval prevažne v tíme katalánskeho „béčka.“ 19-ročný Španiel podpísal kontrakt s Aston Villou včera poobede. Jeho prestup stál jeho nového zamestnávateľa rovných 10 miliónov eur. (Sky Sports)

Baba čoskoro hráčom Chelsea

21-ročný Ghančan Abdul Rahman Baba by sa mal čoskoro stať oficiálne hráčom Chelsea. V Londýne by mal nahradiť Filipeho Luisa. Augsburg má svojho hráča zazmluvneného do roku 2019, no ani to nebránilo predstaviteľom anglického veľkoklubu v príchode talentovaného hráča. (Sky Sports)  

----------Z VOLEJA----------

Everton sa začína zaujímať o služby Cristiana Zapata z AC Milano. V prípade, že Goodison Park opustí John Stones, o ktorého sa zaujíma Chelsea i Manchester United, tím do Goodison Parku privedie 28-ročného Kolumbijčana. (Sky Sports)

Arsene Wenger uviedol, že je spokojný s výkonmi Nacha Monreala, no momentálne s ním londýnsky celok nejedná o predĺžení zmluvy, ktorá vyprší na konci budúcej sezóny. (Sky Sports)

Tottenham Hotspur súhlasil s odchodom Roberta Soldada do Villarealu. Jedným z dôvodov jeho odchodu je údajne aj jeho slabšia angličtina, ktorá mu robila problémy v komunikácii v šatni. (Sky Sports)

Manchester City sa chce naďalej posilňovať. Podľa slov Manuela Pellegriniho budú mať Citizens so širším kádrom omnoho väčšiu šancu na zisk titulu v Premier League. (Sky Sports)

Arsenal sa nechystá v závere prestupového obdobia bezhlavo posilňovať. Nakupovať bude len v prípade, že vyhliadnutí hráči budú k dispozícii na prestup. (Sky Sports)

Najnovšie informácie hovoria o tom, že Asier Illarramendi je na odchode z Realu Madrid. Medzi záujemcov o služby španielskeho futbalistu sa údajne radí Liverpool. (Sky Sports)

Mauricio Pochettino vyvrátil špekulácie ohľadom odchodu brankára Huga Llorisa na Old Trafford. 28-ročný Francúz bude v novej sezóne naďalej hájiť farby Tottenhamu. (Sky Sports)

20-ročný mladík Adrien Rabiot má záujem o odchod do Premier League. Medzi najvážnejších záujemcov o služby francúzskeho stredopoliara sa radí Arsenal. Paríž Saint-Germain sa však talentovaného futbalistu nechce vzdať. (Goal.com)

Mario Balotelli je spokojný v Liverpoole a v anglickom klube plánuje zotrvať. Začiatkom septembra tak bude čakať na vernostný bonus, ktorý mu bude vyplatený. (Goal.com