Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.8.)

nedeľa, 16. august 2015 13:03 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Stoch na hosťovanie do Bursasporu

Slovenský stredopoliar Miroslav Stoch nemá stále miesto v základnej zostave Fenerbahce Istanbul a turecké médiá uvádzajú, že čoskoro svoj tím opustí. V kuloároch sa čoraz viac objavujú informácie, že 25-ročný rodák z Nitry to má namierené na ročné hosťovanie do Bursasporu. (Sky Sports)

Juventus prejavil záujem o Isca

40 miliónov eur. Túto sumu chce Juventus Turín použiť na zisk stredopoliara Isca z Realu Madrid, ktorý by mal v talianskom tíme zaplátať dieru po Arturovi Vidalovi. Názor španielskeho veľkoklubu na odchod 23-ročného futbalistu nie je známy, no faktom je, že celým menom Francisco Román Alarcón Suárez nemá stále miesto v základnej jedenástke „bieleho baletu.“ (Sky Sports)

United chcú Műllera z Bayernu

„Červení diabli“ z Manchestru naďalej pracujú na posilnení útoku. V kuloároch sa čoraz viac a viac rozpráva o príchode Thomasa Műllera z Bayernu Mníchov, ktorý by sa na Old Trafford mohol údajne sťahovať za astronomické odstupné vo výške 60 miliónov libier. Viac sa dozviete tu. (Sky Sports)

Arsenal upriamil pozornosť na Cavaniho

Veľkú rybu do Premier League chcel priviesť aj Arsene Wenger. Arsenal nie je ochotný zaplatiť 65 miliónov eur za Karima Benzemu z Realu Madrid a tak sa „kanonieri“ zamerali na zisk Edinsona Cavaniho z Paríž Saint-Germain. Trhová hodnota produktívneho Uruguajčana sa pohybuje na hranici 50 miliónov eur. (Sky Sports)

City ponúka Wolfsburgu za De Bruyna astronomickú čiastku

Manchester City sa stále nevzdáva boja o zisk belgického stredopoliara Kevina De Bruynea. Po novom anglický celok ponúkol nemeckému zamestnávateľovi 24-ročného hráča rovných 50 miliónov libier. Viac sa dozviete tu. (Sky Sports)

Halilovič odíde na hosťovanie

Chorvátsky talent Alen Halilovič by mal opustiť Barcelonu a odísť na ročné hosťovanie. Medzi záujemcov o jeho služby sa radí množstvo európskych klubov. Po novom sa o zisk 19-ročného futbalistu zaujímajú aj predstavitelia Sportingu Lisabon, ktorí hráčovi barcelonského „béčka“ sľubujú dostatočný herný priestor. (Sky Sports)

Liverpool bude predávať

Brendan Rodgers sa nechal počuť, že pred koncom prestupového obdobia niekoľko hráčov opustí Anfield Road. S touto informáciou boli oboznámení aj samotní hráči, no írsky kouč nechcel hovoriť o konkrétnych menách. (Sky Sports)

Chelsea chce naďalej nakupovať

Anglická Chelsea sa chce naďalej posilňovať. Klub zo Stamford Bridge sa po novom zameral na zisk obrancu Antonia Rűdigera zo Stuttgartu. 22-ročný bek mal odísť na ročné hosťovanie do AS Rím, no jeho odchod do Talianska sa napokon neuskutočnil. Londýnsky klub je za nemeckého reprezentanta ochotný zaplatiť odstupné vo výške 20 miliónov libier. (Sky Sports)

----------Z VOLEJA----------

Atletico Madrid navýšilo plat Antoineovi Griezmannovi a taktiež navýšilo jeho výkupnú klauzulu. O 24-ročného útočníka sa zaujímalo viacero klubov, okrem iného aj Bayern Mníchov či Chelsea. (Sky Sports)

Paríž Saint-Germain sa dohodlo na dvojročnom predĺžení kontraktu s Gregorym van der Wielom, ktorý tak v metropole Francúzska zotrvá minimálne do leta 2018. (Goal.com)

Celtic Glasgow získal do svojich radov obrancu Jozu Simunoviča, ktorý by mal v tíme nahradiť odchádzajúceho Holanďana Virgila Van Dijka, o ktorého prejavili záujem viaceré anglické celky. (Sky Sports)

Chelsea obdržala ponuku vo výške 25 miliónov libier na obrancu Kurta Zoumu. O 20-ročného Francúza majú záujem v talianskom AS Rím. (Goal.com)

Legendárny nemecký futbalista Lothar Matthaus si myslí, že Pep Guardiola budúce leto opustí Bayern Mníchov. (Sky Sports)  

Chelsea sa pripojila k svojim konkurentom Manchestru City a Manchestru United a bude sa taktiež snažiť o zisk evertonského stopéra Johna Stonesa. (Sky Sports)

U Davida De Geu nehrajú hlavnú rolu peniaze. Podľa najnovších informácií chce hrať za Real Madrid napriek faktu, že v United by vďaka novej rozprávkovej ponuke zarobil o niekoľko miliónov libier viac. (Sky Sports)

Galatasaray zamietol ponuku Chelsea v hodnote 5 miliónov libier na zisk Alexa Tellesa. Stanovisku klubu znelo jasne: „Ešte sme nedostali ponuku, ktorá by zodpovedala nášmu oceneniu Alexa Tellesa.“ (Sky Sports