Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.8.)

pondelok, 17. august 2015 10:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: 21-ročný záložník Mateo Kovacić vystuží stred poľa španielskeho vicemajstra. Obchod bude dotiahnutý v priebehu dnešného dňa a Madridčania zaplatia 35 miliónov eur. (Goal)

BARCELONA: Dnes sa hrá odveta španielskeho Superpohára a Barça si domov nesie štvorgólové manko z Bibaa. Na rezignáciu to však rozhodne nevidí. „Myslím, že máme dostatočne veľký tím na to, aby sme uspeli. Šanca rozhodne existuje. Vlani sme odohrali 18 zápasov, v ktorých sme skórovali štyri a viackrát. Je jasné, že sme toho schopní“ povedal tréner Luis Enrique. (Mirror)

VALENCIA: Odchodu Nicolasa Otamendiho nasvedčuje stále viac indícií. Argentínsky stopér chýbal na včerajšom tréningu Los Che. Voľno si, navyše, vybavil aj v predsezónnom prípravnom zápase proti rezervnému tímu. (Daily Star)

VALENCIA: Podľa viacerých zdrojov sa o Sofiana Feghouliho intenzívne zaujímalo turecké Fenerbahce. To však podobné informácie popiera a Alžírčan do jeho kádru určite nepribudne. Keďže 25-ročný záložník má zmluvu ešte na rok, jeho budúcnosť sa bude riešiť až ďalšie leto. (Marca)

ESPANYOL: Dva prestupy za jedno leto stihol absolvovať obranca Michaël Ciani. Bývalý hráč Lazia sa dohodol na spolupráci so Sportingom Lisabon, za ktorý neodohral ani jeden súťažný duel. Z rodinných dôvodov sa presúva do Barcelony. (mundodeportivo)

ALMERÍA: Včera boli oficiálne potvrdené informácie o príchode forwarda Cristiana Herreru. Ten v minulej sezóne bojoval za Elche a po jeho vypadnutí pre nefutbalové dôvody zmenil prostredie. (Football-España)

LAS PALMAS: Na Kanárskych ostrovoch sa schyľuje k príchodu celkom zvučnej posily. Do zostavy by mohol pribudnúť záložník Fausto Rossi z Juventusu, ktorý za posledné roky hosťoval v Córdobe aj Valladolide. (tuttomercatoweb)

EIBAR: Sťahovanie v rámci južnej Európy má pred sebou Simone Verdi. 23-ročný forward AC Milána odchádza na hosťovanie do La Ligy, v ktorej bude hrávať za Eibar. (klubový web)