Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.8.)

pondelok, 17. august 2015 11:59 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Götze do Arsenalu?

Mario Götze nie je spokojný so svojím postavením v tíme Bayernu Mníchov, čo dal údajne jasne najavo aj Pepovi Guardiolovi. Nemecký reprezentant si praje odísť do tímu, kde by dostával viac herného priestoru a zahraničné médiá tvrdia, že Götze si vie predstaviť svoju budúcnosť v Arsenale, ktorý momentálna hľadá posilu do útoku. (Goal.com)

Podmienky United v prípade odchodu De Geu z Old Traffordu sú jasné

Manchester United nenechá odísť Davida De Geu z Old Traffordu. Španielsky reprezentant sa bude sťahovať z Premier League len v prípade, že Manchester dostane na odchod hviezdneho brankára svetovo rekordnú ponuku pre futbalistu na jeho poste. (Sky Sports)

Sergio Ramos predĺžil zmluvu s Realom Madrid

Real Madrid dal jasne najavo, že Sergio Ramos nie je na predaj. Opora zadných radov „bieleho baletu“ sa s vedením Realu dohodla na predĺžení zmluvy do leta 2020. Podľa dostupných informácií podobnú ponuku obdrží čoskoro Portugalčan Pepe. (Sky Sports)

Wolfsburg očakáva lepšiu ponuku na De Bruynea

Prestupové špekulácie ohľadom Belgičana Kevina De Bruynea neutíchajú. Po novom sa hovorí, že nemecký zamestnávateľ 24-ročného stredopoliara očakáva od Manchestru City lepšiu ponuku. Wolfsburg už stihol odmietnuť ponuku vo výške 47 miliónov libier. (Sky Sports)

Liverpool blízko dohody s Realom Madrid

Real Madrid by mal čoskoro opustiť stredopoliar Asier Illarramendi, ktorý by sa mal stať novou posilou Liverpoolu. Anglický tím je údajne blízko dohody s Illarramendiho súčasným zamestnávateľom z Madridu. Hodnota 25-ročného Španiela sa odhaduje na 16 miliónov libier. (Sky Sports)  

Real sa dohodol s Interom na príchode Kovačića

Novou posilou Realu Madrid sa stal chorvátsky talent Mateo Kovačić. Jeho príchod vyšiel Real Madrid na 30 miliónov eur. O 21-ročného stredopoliara sa zaujímal aj anglický Liverpool, ktorý ale finančne nedokázal konkurovať španielskemu veľkoklubu. Inter bol nútený predať Kovačića kvôli nastaveniam finančného fair-play. (Sky Sports)

Opustí Coentrao Madrid?

Časť zo sumy, ktorú by Inter zinkasoval za Kovačića by mohol využiť na príchod obrancu Fabia Coentraa z Realu Madrid, o ktorého taliansky klub začal prejavovať eminentný záujem. 27-ročný Portugalčan mal podľa špekulácií odísť do Manchestru United, no jeho prestup sa napokon neuskutočnil. (Sky Sports)

Otamendi jednou nohou v Manchestri

V médiách sa objavila informácia, že Nicolas Otamendi sa pomaly, ale isto lúči so španielskou La Ligou. Manchester City sa údajne ústne dohodol s predstaviteľmi Valencie na prestupe 27-ročného Argentínčana, ktorý by mal čoskoro posilniť defenzívu Citizens. (Sky Sports)

----------Z VOLEJA----------

Paríž Saint-Germain zvíťazil v boji o zisk Layvina Kurzawu z AS Monako. Medzi záujemcov o 22-ročného Francúza sa radili aj anglické kluby Tottenham či Liverpool. Parížsky celok by mal za svoju novú posilu zaplatiť 6,5 miliónov libier. (Sky Sports)

Besiktas Istanbul by rád priviedol do svojho tímu Johna Obiho Mikela z Chelsea. Nigérijský futbalista nemá v anglickom tíme pevné miesto v základe, čo hrá tureckému tímu v súvislosti s jeho ziskom do karát. (Goal.com)

Zástupcovia Chelsea odcestovali do Talianska, kde by mali v Palerme spečatiť príchod 19-ročného záložníka Godfreda Donsaha. Do boja o mladého futbalistu sa chce zapojiť taktiež Juventus Turín. (Sky Sports)

Anglický Everton sa v najbližších dňoch bude usilovať o príchod útočníka Andrija Jarmolenka z Dynama Kyjev. (Goal.com)

O Johnnyho Evansa z Manchestru United údajne prejavilo záujem viacero tímov z Anglicka. O zisk 27-ročného obrancu sa usiluje Arsenal, Everton, Stoke City a West Bromwich. (Sky Sports)

Francúz Florian Thauvin by sa mal čoskoro stať novou posilou Newcastleu United. Olympique Marseille za svojho hráča zinkasuje 17 miliónov eur a taktiež sa na rok vďaka hosťovaniu posilní o Remyho Cabellu. (Goal.com)

Juventus Turín sa zaujíma o Erika Lamelu z Tottenhamu Hotspur. Taliansky tím chcel do svojich radov získať taktiež Christiana Eriksena, no „kohúti“ sú ochotní jednať len o odchode 23-ročného Argentínčana. (Sky Sports)

Taliansky šampión sa taktiež snaží o zisk Juana Cuadrada z Chelsea. 27-ročný Kolumbijčan by mal do Juventusu zavítať na ročné hosťovanie. (Goal.com)

Chelsea sa po nekonečnom jednaní podarilo priviesť do tímu Abudala Rahmana Babu. Príchod ghanského futbalistu vyšiel londýnsky celok približne na 20 miliónov libier. (Sky Sports