Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.8.)

utorok, 18. august 2015 10:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po 134 zápasoch v FC Porto nemá ľavý obranca Alex Sandro chuť predlžovať zmluvu a okamžite sa začalo špekulovať o jeho prestupe. Okrem Madridčanov však prejavil záujem aj Juventus a Paris Saint-Germain. (tuttomercatoweb)

REAL MADRID: Pre náročnú budúcu sezónu AS Rím naďalej posilňuje a získať by chcel obrancu Nacha Fernándeza. Španiel nepatrí medzi opory Realu, čo dáva transferu reálny výzor. (insidespanishfootball)

REAL MADRID: Madridský klub to skúša na Davida De Geu všetkými dostpunými prostriedkami. Ak skutočne opustí Manchester, dostane od Španielov podpisový bonus 17 miliónov eur. (Telegraph)

REAL MADRID: Na Santiagu Bernabeu včera dokončili podpis zmluvy so Sergiom Ramosom, o ktorom fanúšikovia vedeli už dlhšiu dobu. Zotrvanie do leta 2020 je teda už na papieri. (klubový web)

BARCELONA: Odvetný zápas Superpohára (1:1) musel vynechať obranca Adriano Correia. Jeho nútenú absenciu zariadilo zranenie triesla a otáznik visí aj nad jeho štartom v lige, zhodou okolností, práve proti Bilbau. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Prestupový cieľ Los Colchoneros, Thiago Motta, naznačil, že v PSG až taký zakorenený nie je. „Aké povinnosti mám v tomto klube? To práve musím zistiť. Trh je otvorený do 31. augusta. Ja som otvorený všetkým možnostiam, vrátane odchodu.“ povedal v nedávnom rozhovore. (Abola.pt)

BILBAO: Odplata za pohárové finále z minulej sezóny vyšla. Baskovia remizovali v Barcelone 1:1 a získali Superpohár. Pre Athletic ide o prvú získanú trofej od roku 1984. Aj v odvete bol strelcom Aritz Aduriz, ktorý v dvojzápase skóroval štyrikrát.

MÁLAGA & VILLARREAL: 21-ročný záložník Suso v zime prestúpil do AC Milána, kde sa však nemusí zdržať dlho. Láka návrat do vlasti, kde ho oslovili hneď dva celky zvyčajne bojujúce v hornej polovici tabuľky. (calciomercato)

BETIS: Bodku za špekuláciami o Michuovi zo Swansea City môžu dať Zeleno-bieli. 29-ročný útočník u účastníka Premier League výkonnostne rapídne upadá. Okrem Betisu sa však šepká aj o Rayu Vallecano a Granade. (Marca)