Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.8.)

streda, 19. august 2015 10:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Súčasťou pondelkovej odvety Superpohára bola aj červená karta Gerarda Piquého. Jeho vulgárne správanie voči asistentovi rozhodcu môže byť potrestané veľmi tvrdo – stopkou na 4 až 12 zápasov. (Lequipe)

BARCELONA: Hoci sa už šírili správy o tom, že Manchester United stratil záujem o Pedra, nebola to pravda. 20násobný šampión je so španielskym krídelníkom dohodnutý a Katalánčanom zaplatí 21,5 milióna libier. (Skysports)

BARCELONA: Veľmi rušno je v novinách okolo Alena Halilovića. Po neúspešnej snahe o hosťovanie hráča v Hamburgu upadá do zabudnutia aj Gijón. Najnovšie sa ozval aj Sporting Lisabon. (mundodeportivo)

SEVILLA: Los Rojiblancos reagujú na záujem zahraničných klubov o Grzegorza Krychowiaka. Poľský futbalista čoskoro dostane ponuku na predĺženie zmluvy s lákavejším finančným ohodnotením. (Eurosport)

VALENCIA:Eliaquim Mangala odmietol byť súčasťou transferu Nicolása Otamendiho do Manchestru City. 27-ročný Argentínčan sa však bude sťahovať aj napriek tomu. Od definitívy ho delí už len súhlas lekárov po zdravotnej prehliadke. (Independent)

ESPANYOL: 19-ročný krídelník Marco Asensio nemá veľkú nádej v Reale Madrid a hosťovanie je preňho najlepším riešením. Dohodol sa na ročnej spolupráci v Barcelone, kde bude obliekať dres Periquitos. (Sport.es)

DEPORTIVO: 16. mužstvo minulej sezóny začne ligu bez brankára Fabricia. Španiel má zranené koleno a lekári predbežne vylúčili jeho štart v domácom boji proti Realu Sociedad. (klubový web)

RAYO VALLECANO: Hráča nemeckého Werderu Brémy si vyhliadlo Rayo. Ide o ofenzívneho záložníka Ludovica Obraniaka, ktorý posledný polrok strávil na hosťovaní v tureckom Çaykure Rizespor. (Transfermarkt)