Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.)

štvrtok, 20. august 2015 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Chelsea chce ešte na poslednú chvíľu zhatiť prestup krídelníka Pedra do Manchestru United a získať hráča Barcelony do svojich radov. A podľa posledných správ už sú oba klubu dohodnuté a hráč pricestuje do Londýna na zdravotnú prehliadku. Viac informácii nájdete tu (bbc.com)

CHELSEA: Turecký Fenerbahce javí záujem o obrancu Johna Terryho z Chelsea, ktorému ponúka plat vo výške 2,5 milióna libier ročne. (metro)

MANCHESTER UNITED a SOUTHAMPTON: Manchestru United podľa všetkého nevyjde príchod Pedra a Louis van Gaal si už preto údajne našiel inú posilu na túto pozíciu. V jeho hľadáčiku sa ocitol Sadio Mane zo Southamptonu. (espnfc.com)

WEST HAM: Záložník Alex Song minulú sezónu hosťoval z Barcelony vo West Hame a v londýnskom klube môže pôsobiť aj tento rok. Kluby sú dohodnuté na prestupe za zhruba päť miliónov eur. (espnfc.com)

WEST HAM: West Hamu sa zranil Enner Valencia a londýnsky klub preto hľadá adekvátnu náhradu do útoku. Tou sa však nestane Burak Yilmaz z Galatasarayu. West Ham za neho ponúkol päť miliónov eur, no turecký klub nemá v úmysle svojho strelca uvoľniť a ani samotný hráč nechce meniť dres. (metro)

LEICESTER: Gökhan Inler je oficiálne hráčom Leicesteru City. Bývalý stredopoliar Neapolu prichádza za prestupovú sumu 7 miliónov eur a vo svojom novom pôsobisku sa dohodol na zmluve do roku 2018. (bbc.com)

SUNDERLAND a BOURNEMOUTH: Sunderland by mohol ešte do konca prestupového obdobia opustiť Jermain Defoe. Skúsený anglický útočník sa dostal do hľadáčika Bournemouthu, no samotný hráč by sa nerád sťahoval do tohto klubu. (espnfc.com)