Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.8.)

štvrtok, 20. august 2015 06:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Chelsea chce ešte na poslednú chvíľu zhatiť prestup krídelníka Pedra do Manchestru United a získať hráča Barcelony do svojich radov. Viac informácii nájdete tu. (bbc.com)

FC BARCELONA: Záložník Alex Song minulú sezónu hosťoval z Barcelony vo West Hame a v londýnskom klube môže pôsobiť aj tento rok. Kluby sú dohodnuté na prestupe za zhruba päť miliónov eur. (espnfc.com)

ATLÉTICO MADRID: Matías Kranevitter prestúpi z River Plate do Atlética Madrid. Argentínsky záložník čoskoro pricestuje do Španielska a dojedná podmienky štvorročnej zmluvy. Prestup potom bude definitívne realizovaný v januári. (infobae.com)

ESPANYOL BARCELONA: Takashi Inui má s nemeckým Frankfurtom kontrakt do konca tejto sezóny avšak odísť by mohol už teraz. Záujem o japonského krídelníka hlási Espanyol Barcelona. (transfermarkt.de)

DEPORTIVO: Deportivo La Coruña sa na novú sezónu pripravuje bez Luisinha. Portugalský obranca sa v pobil so spoluhráčom Alejandrom Arribasom a za trest bol preradený do rezervného tímu, pričom obaja hráči dostali pokuty. Luisinho sa môže k tímu znova pripojiť v nedeľu. (deportivo-la-coruna.com)