Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.)

piatok, 21. august 2015 06:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Londýnsky Arsenal vraj ponúkol 48 miliónov libier za útočníka Karima Benzemu. Real Madrid údajne už túto ponuku prijal. (metro)

REAL MADRID a ESPANYOL: Marco Asensio odchádza z Realu Madrid do Espanyolu Barcelony. Mladý záložník bude v barcelonskom klube hosťovať počas celej sezóny. (realmadrid.com)

ATLÉTICO MADRID: Guilherme Siqueira odíde z Atlética Madrid do FC Porto. Brazílsky obranca s talianskym pasom portugalskú ligu pozná zo svojho pôsobenia v Benfike. (insidespanishfootball)

SEVILLA: Prestupové špekulácie ohľadom defenzívneho stredopoliara Sevilly Vicenta Iborru sú skončené. 27-ročný stredopoliar sa rozhodol predĺžiť svoj kontrakt o ďalšie dva roky a v klube tak zostane až do leta 2020. (espnfc.com)

ESPANYOL a GRANADA: Thievy Bifouma oficiálne odišiel z Espanyolu na hosťovanie do Granady. Súčasťou dohody je aj opcia na trvalý prestup ofenzívneho futbalistu. (bbc.com)