Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.8.)

sobota, 22. august 2015 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Sága okolo prestupu brankára Davida De Geu z Manchestru United do Realu Madrid stále nekončí. Hráčov agent chce rokovať s anglickým celkom a prinútiť ho k tomu, aby De Geu predal. Real je pripravený za De Geu zaplatiť nielen peniazmi, ale tiež kostarickým brankárom Keylorom Navasom. (bleacherreport.com)

MANCHESTER UNITED:Adnan Januzaj nemá v Manchestri potrebné herné vyťaženie a do konca prestupového obdobia by tak mohol odísť na hosťovanie. O 20-ročného ofenzívneho hráča má záujem Borussia Dortmund. (mirror.co.uk)

MANCHESTER CITY: V zostave Manchestru City sa možno až mesiac neobjaví Pablo Zabaleta. Argentínsky obranca má zranené koleno. (mirror.co.uk)

LIVERPOOL: Mamadou Sakho tento rok neodohral ešte ani jeden zápas, ale aj tak má možnosť spojiť ďalšia časť kariéry s Liverpoolom. Francúzsky obranca údajne dostal ponuku novej zmluvy. (www.espnfc.com)

STOKE CITY: Prvý ostrý štart za Stoke City čaká dnes na Xherdana Shaqiriho. Ten k Potters dorazil z Interu Miláno a do tejto chvíle ešte za svoj nový celok nenastúpil.

STOKE CITY a NORWICH: Jon Walters zostáva hráčom Stoke City. O 31-ročného útočníka sa zaujíma konkurenčný Norwich, ktorý ale neuspel s ponukou vo výške 1,5 milióna libier. (bbc.com)

NEWCASTLE: Mehdi Abeid odchádza z Newcastlu United. 23-ročný stredopoliar sa sťahuje do kontinentálnej Európy, pričom bude hrávať za Panathinaikos. (bbc.com)

TOTTENHAM a WEST BROM: Federico Fazio je na odchode z Tottenhamu. Argentínsky obranca prestúpi za päť miliónov libier do West Bromwich Albion, kde sa podrobuje zdravotnej prehliadke. (theguardian.com)