Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.8.)

sobota, 22. august 2015 06:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Sága okolo prestupu brankára Davida De Geu z Manchestru United do Realu Madrid stále nekončí. Hráčov agent chce rokovať s anglickým celkom a prinútiť ho k tomu, aby De Geu predal. Real je pripravený za De Geu zaplatiť nielen peniazmi, ale tiež kostarickým brankárom Keylorom Navasom. (bleacherreport.com)

FC BARCELONA a SPORTING GIJÓN: Barcelona sa dohodla so Sportingom Gijón na hosťovaní talentovaného záložníka Alena Halilovića. (espnfc.com)

SEVILLA: Fernando Llorente je na odchode z Juventusu. V prípade španielskeho útočníka sa už niekoľko týždňov hovorí o záujme Sevilly a podľa posledných informácií sa kluby dohodli na podmienkach hosťovania. (marca.com)

 ATHLETIC BILBAO: Athletic okrem prehy v Žiline, prišiel aj o jedného hráča. Útočník Iñaki Williams si krátko po nástupe na trávnik poranil stehenný sval a čaká ho podrobné vyšetrenie. S určitosťou vynechá zajtrajší súboj s Barcelonou.

VILLARREAL a EIBAR: Aleksandar Pantic minulú sezónu hosťoval v Córdobe a za Villarreal nebude hrať ani tento rok. Srbský obranca bol teraz zapožičaný do Eibar. (noticiasdegipuzkoa.com)