Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.8.)

nedeľa, 23. august 2015 06:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V médiách sa objavili informácie, že Manchester United tajne rokuje s Barcelonou o možnosti prestupu útočníka Neymara na Old Trafford. Hráčov agent sa však aj kvôli týmto špekuláciám nechal počuť, že jeho zverenec je v Barcelone spokojný. (dailystar)

CHELSEA: Chelsea sa údajne dohodla s Juventusom Turín na prestupe stredopoliara Paula Pogbu na Stamford Bridge za 69 miliónov libier. (independent.co.uk)

MANCHESTER CITY: Manchester City by mal dnes oznámiť, že sa dohodol s Wolfsburgom na prestupe stredopoliara Kevina De Bruyneho za 50 miliónov libier. (mirror.co.uk)

TOTTENHAM A WEST BROM: Federico Fazio stále zostáva hráčom Tottenhamu. Londýnsky klub sa dohodol na prestupe za päť miliónov libier do West Bromwich Albion a argentínsky stopér sa podrobil zdravotnej prehliadke. S birminghamským celkom sa ale však stále nedohodol na podmienkach zmluvy. (dailymail)

WEST HAM: Španielska Sevilla chce na hosťovanie priviesť útočníka Andyho Carrolla, hoci ten kvôli zraneniu za West Ham zatiaľ nehrá. Caroll bude plne k dispozícii približne o dva týždne. (estadiodeportivo.com)

STOKE CITY: So sebazaprením odchytal zápas na pôde Norwichu brankár Stoke City Jack Butland. Tréner Mark Hughes po zápase prezradil, že Butland hral so zlomeným prstom na ruke. (goal.com)

SUNDERLAND: Manažér Sunderlandu Dick Advocaat nie je spokojný s financiami, ktoré dostal na posilnenie kádra a médiá už preto začali špekulovať o jeho odchode. Ak by tak holandský kouč skutočne odišiel na jeho miesto by mohol zasadnúť Sam Allardyce.(mirror)