Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.8.)

nedeľa, 23. august 2015 06:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: V médiách sa objavili informácie, že Manchester United tajne rokuje s Barcelonou o možnosti prestupu útočníka Neymara na Old Trafford. Hráčov agent sa však aj kvôli týmto špekuláciám nechal počuť, že jeho zverenec je v Barcelone spokojný. (dailystar)

REAL MADRID: Fábio Coentrão by mal čoskoro podpísať zmluvu s PSG. Real Madrid za portugalského obrancu údajne dostane sumu pohybujúcu sa na úrovni dvadsiatich miliónov eur. (gazzetta.it)

SEVILLA: Španielska Sevilla chce na hosťovanie priviesť útočníka Andyho Carrolla, hoci ten kvôli zraneniu za West Ham zatiaľ nehrá. (estadiodeportivo.com)

BETIS: Do Betisu Sevilla by sa rád vrátil krídelník Joaquín. Niekdajší španielsky reprezentant hrá za Fiorentinu a podľa niektorých médií požiadal trénera, aby ho nenominoval na zápas s AC Miláno. (football-italia.net)

GRANADA: Len polovicu sezóny možno pobudne v Granade Emanuel Insua. Argentínsky obranca prišiel v januári z Boky Juniors a jeho ďalšie kroky by teraz mohli smerovť do talianskeho Janova. (tuttosport.com)