Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.8.)

pondelok, 24. august 2015 06:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V médiách sa začalo špekulovať o prestupe Neymara z Barcelony k Červeným diablom z Manchestru United. Anglické média teraz dokonca prišli už aj s konkrétnou sumou. Ak chce Manchester United priviesť hviezdneho útočníka, musí za neho Barcelone zaplatiť 137,8 milióna libier. (dailystar.co.uk) ; (telegraph.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Manchester United ešte nevzdal svoje úsilie o angažovanie krídelníka Garetha Balea z Realu Madrid. (skysports.com)

LIVERPOOL: Mario Balotelli by mal dnes pricestovať do Milána a podrobiť sa zdravotnej prehliadke v miestnom AC Milan. Taliansky útočník údajne príde na hosťovanie s opciou z Liverpoolu. Anglický klub bude v nasledujúcom roku hradiť polovicu z jeho platu. (espnfc.com) ; (goal.com)

CHELSEA: Londýnska Chelsea usiluje o Raphaela Varana z Realu Madrid, ktorý by mal do budúcna nahradiť ikonu klubu Johna Terryho. (espnfc.com)

CHELSEA: Marko Marin je na odchode z Chelsea. Zamieriť by mohol do Turecka. Záujem o bývalého nemeckého reprezentanta má mať Trabzonspor. (haberturk.com) ; (fanatik.com.tr)

MANCHESTER CITY: Jason Denayer síce nedávno predĺžil zmluvu s Manchestrom City, no z klubu pravdepodobne minimálne na rok odíde. Záujem o mladého belgického obrancu má Galatasaray, kam by mal 20-ročný stopér zamieriť na hosťovanie s prípadnou opciou. (goal.com)

SOUTHAMPTON: Podľa posledných správ Virgil van Dijk skompletizuje svoj presun zo škótskeho Celticu do Anglicka. 24 -ročný holandský stopér sa má upísať Southamptonu, ktorý za neho údajne zaplatí približne 10 miliónov libier. (mirror.co.uk) ; (dailymail.co.uk)