Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.8.)

pondelok, 24. august 2015 06:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: V médiách sa začalo špekulovať o prestupe Neymara z Barcelony k Červeným diablom z Manchestru United. Anglické média teraz dokonca prišli už aj s konkrétnou sumou. Ak chce Manchester United priviesť hviezdneho útočníka, musí za neho Barcelone zaplatiť 137,8 milióna libier. (dailystar.co.uk); (telegraph.co.uk)

REAL MADRID: Londýnska Chelsea usiluje o Raphaela Varana z Realu Madrid, ktorý by mal do budúcna nahradiť ikonu klubu Johna Terryho. (espnfc.com)

REAL MADRID: Manchester United ešte nevzdal svoje úsilie o angažovanie krídelníka Garetha Balea z Realu Madrid. (skysports.com)

VALENCIA: Valencia hľadá posilu do obrannej línie a voľba padla na Stefana de Vrija. Holandský obranca pôsobí v Laziu a to za neho požaduje minimálne osemnásť miliónov eur. Španielsky klub však ponúka o štyri milióny menej. (levante-emv.com)

BETIS: Joaquín by rád odišiel z Fiorentiny do Betisu, všetko ale pravdepodobne dopadne inak. Tréner Fiorentiny si chce španielskeho krídelníka udržať a pokiaľ už by hráč mal odísť, požaduje odstupné päť miliónov eur. To je suma, ktorú Betis Sevilla nebude akceptovať. (as.com) ; (forzaitalianfootball)

EIBAR: Takashi Inui by sa nakoniec  mohol sťahovať do Španielska, no nemalo by to byť do Espanyolu, ako sa pôvodne špekulovalo. Už začiatkom tohto týždňa by sa mal dotiahnuť Japoncov presun z Eintrachtu do Eibaru. (bild.de)