Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.8.)

utorok, 25. august 2015 06:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL vs LIVERPOOL: Najmä vďaka skvelému výkonu domáceho brankára Petra Čecha skončilo včerajšie derby medzi Arsenalom a Liverpoolom bez gólov.

ARSENAL: Arsenal by mohol nakoniec získať francúzskeho útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid za 50 miliónov libier. (bleacherreport)

MANCHESTER UNITED: Brankárska opora Ajaxu Amsterdam Jasper Cillessen sa nechala počuť, že do Anglicka sa sťahovať nechce. Holandský gólman sa nechal počuť, že pre neho sezóna začala i skončí v Ajaxe.  (espnfc.com)

SOUTHAMPTON: Lucas Silva sa podľa posledných správ stal terčom záujmu Southamptonu. Ten by chcel brazílskeho záložníka Realu Madrid získať na ročné hosťovanie. V hre o jeho angažovanie je však aj taliansky Neapol. (bleacherreport.com)

CHELSEA a WEST HAM: Victor Moses počas posledných dvoch rokov odchádzal z Chelsea na hosťovania a v inom klube by mohol pôsobiť aj túto sezónu. Záujem o nigérijského reprezentanta má West Ham United, ktorý má za 24-ročného ofenzívneho hráča ponúknuť 6 miliónov libier. (dailymail.co.uk)

EVERTON: Brendan Galloway nedohral duel s Manchestrom City a tréner Roberto Martínez na pozápasovej tlačovej konferencii potvrdil, že sa tak stalo vinou problémov s kolenom. Vážnosť zranenia sa preukáže v najbližších hodinách. (evertonfc.com)

BOURNEMOUTH: Zatiaľ všetka snaha Bournemouthu o získanie útočníka Norwichu Lewisa Grabbana vyšla nazmar. Nováčik Premier League už neuspel s dvoma ponukami na 27-ročného futbalistu. (bbc.com)