Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.)

utorok, 25. august 2015 06:40 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Arsenal by mohol nakoniec získať francúzskeho útočníka Karima Benzemu z Realu Madrid za 50 miliónov libier. (bleacherreport)

REAL MADRID: Lucas Silva sa podľa posledných správ stal terčom záujmu Southamptonu. Ten by chcel brazílskeho záložníka Realu Madrid získať na ročné hosťovanie. V hre o jeho angažovanie je však aj taliansky Neapol. (bleacherreport.com)

REAL MADRID:Fábio Coentrão má odísť z Realu Madrid do PSG a bude sa jednať o ročné hosťovanie. Všetko by malo byť podpísané v najbližšej dobe. (marca.com)

REAL MADRID a REAL SOCIEDAD: Asier Illaramendi pred dvoma rokmi prestúpil z Realu Sociedad do Realu Madrid, avšak tu nemá pevné miesto v základnej zostave. Preto sa v jeho prípade už dlhšiu dobu hovorí o zmene dresu vyzerá to na návrat do San Sebastianu. (marca.com)

FC BARCELONA: Až mesiac by na maródke Barcelony mohol stráviť Daniel Alves. Brazílsky obranca nedohral zápas v Bilbau, pričom si poranil triesla. (fcbarcelona.com)

GRANADA: Po jednom roku ukončil Luís Martins svoj angažmán v Granade. Minuloročná posila španielskeho klubu sa nedokázala presadiť a v novej sezóne bude hrať druhú ligu. 23-ročný obranca prestúpil do Osasuny. (marca.com)