Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.8.)

streda, 26. august 2015 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Útočník Liverpoolu Mario Balotelli sa v Miláne podrobil zdravotnej prehliadke v tamojšom AC. K podpisu zmluvy o ročnom hosťovaní dôjde v najbližších hodinách. (espnfc.com)

ARSENAL: Arsenal údajne zameral svoju pozornosť na príchod útočníka Edinsona Cavaniho z Paris Saint-Germain. (espnfc.com)

CHELSEA: Trabzonspor definitívne získal Marko Marina. Bývalý nemecký reprezentant do Turecka zamieri na ročné hosťovanie s možnou opciou z Chelsea. (espnfc.com) ; (skysports.com)

MANCHESTER CITY: Jason Denayer sa blíži k odchodu z Manchestru City do Galatasarayu Istanbul. Belgický obranca pricestoval do Turecka, kde sa začali rokovania o jeho možnom hosťovaní. (hurriyet.com.tr)

ASTON VILLA: Na odchode z Aston Villy je pravdepodobne český útočník Libor Kozák. 26-ročný rodák z Opavy rokuje o angažmáne v Celticu Glasgow. (scotsman.com) ; (birminghammail.co.uk)

TOTTENHAM a CRYSTAL PALACE: Krídelník Yannick Bolasie mal údajne prestúpiť z Crystal Palace do Tottenhamu. Londýnske kluby mali byť už aj dohodnuté na prestupe za dvadsať miliónov libier, avšak z tohto transferu pre túto chvíľu nakoniec zišlo. (espnfc.com)

WEST HAM: Modibo Maiga je na odchode z West Hamu. Africký útočník prestúpil do saudskoarabského klubu Al Nassr, ktorému sa upísal na dva roky. (espnfc.com)

WEST BROMWICH a ASTON VILLA: Joleon Lescott mal predĺžiť zmluvu s West Bromwichom Albion, no všetko by ale nakoniec mohlo dopadnúť inak. O skúseného obrancu má záujem Aston Villa. (dailymail.co.uk)