Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.8.)

streda, 26. august 2015 06:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID a VALENCIA: Denis Čeryšev je pravdepodobne na odchode z Realu Madrid. Ruský krídelník by mohol aj naďalej hrať španielsku ligu, pretože záujem o neho má Valencia a medzi oboma klubmi už vraj začali aj rokovania. (marca.com)

ATLÉTICO MADRID: Matías Kranevitter dnes pricestuje do Madridu, kde sa podrobí zdravotnej prehliadke, pričom po jej absolvovaní podpíše štvorročnú zmluvu s Atléticom Madrid. Prestup nadobudne platnosť až 1. januára, pretože argentínsky River Plate chce hráčove služby využiť na decembrových majstrovstvách sveta klubov. (sportsmole.co.uk)

EIBAR: Nový angažmán si hľadá Dani Nieto. 24-ročný záložník sa neuplatnil v Eibare a so španielskym klubom rozviazal zmluvu. (barcablaugranes.com)

BETIS a RAYO VALLECANO: Álvaro Vadillo nebude tento rok obliekať dres Betisu Sevilla. Mladý krídelník sa s klubom dohodol na ukončení zmluvy a následne podpísal trojročný kontrakt s Rayom Vallecano. (sevilla.abc.es)

GRANADA a REAL SOCIEDAD: Oier Olazabal mení pôsobisko v rámci španielskej ligy. 25-ročný brankár odchádza z Granady na hosťovanie do Realu Sociedad. (goal.com)