Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.8.)

štvrtok, 27. august 2015 06:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Víctor Valdés by sa mal stať posilou Besiktasu Istanbul. Turecký celok sa údajne dohodol na jeho príchode s Manchestrom United. Valdés by mal vo svojom novom pôsobisku podpísať dvojročnú zmluvu s prípadnou opciou. (theguardian.com)

CHELSEA a EVERTON: Chelsea pripravuje už štvrtú a poslednú ponuku na obrancu Johna Stonesa z Evertonu vo výške 40 miliónov libier. (soccerlens.com)

MANCHESTER UNITED: Prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu rázne vylúčil všetky špekulácie o možnom predaji útočníka Neymara do Manchestru United. Brazílsky klenot by mal dostať od Barcelony ponuku novej zmluvy. (goal.com)

TOTTENHAM a WEST HAM: West Ham sa začal zaujímať o služby Emmanuela Adebayora. Africký útočník patrí Tottenhamu a jeho plat činí sto tisíc libier týždenne. West Ham v prípade jeho angažovania požaduje, aby Tottenham časť z tejto sumy platil aj naďalej. (skysports.com)

TOTTENHAM: Novú posilu by mohol čoskoro ohlásiť Tottenham. Londýnsky celok je blízko k príchodu Heung-Min Sona z Leverkusenu, ktorý by mal do Anlgicka prísť na lekárske testy. Prestupová čiastka za  juhokórejského reprezentanta sa pohybuje na úrovni 30 miliónov eur. (espnfc.com)

ASTON VILLA: Gervinho sa mal sťahovať z AS Rím do Aston Villy. Rimania však ponuku anglického klubu odmietli. (soccerlens.com)

WATFORD: Nováčika anglickej ligy z Watfordu by mohol posilniť Abdoulaye Doucouré zo Stade Rennes. To však za 22-ročného záložníka požaduje sumu vo výške 12 miliónov eur. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE a NORWICH: Glenn Murray by sa mohol odísť z londýnskeho Crystal Palace. O 31-ročného útočníka sa už dlhšie usiluje Bournemouth, ku ktorému sa teraz pridal Norwich. (norwich.vitalfootball.co.uk)