Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.8.)

štvrtok, 27. august 2015 06:47 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu rázne vylúčil všetky špekulácie o možnom predaji útočníka Neymara do Manchestru United. Brazílsky klenot by mal dostať od Barcelony ponuku novej zmluvy. (goal.com)

FC BARCELONA: V zostave Barcelony by sa v zápase proti Málaga mal objaviť aj Sergio Busquets. Španielsky záložník si v zápase proti Bilbau poranil členok a hrozila mu dvojtýždňové pauza. Nakoniec zranenie nie je vážnejšieho charakteru. (football-espana.net)

REAL MADRID: Lucas Silva má namierené do francúzskeho Marseille. Brazílsky záložník Realu Madrid príde do krajiny galského kohúta na ročné hosťovanie. (marca.com)

REAL MADRID:Fabio Coentrão je blízko k odchodu z Realu Madrid do AS Monaco. Tu ho dnes čaká zdravotná prehliadka a ročné hosťovanie je tak už na spadnutie. (marca.com)

SEVILLA: Španielsky útočník Fernando Llorente sa bude sťahovať z Juventusu do Sevilly. Kluby sa už mali údajne dohodnúť na prestupe za desať miliónov eur. (marca.com)

MÁLAGA: Málaga by mohla opätovne získať Roque Santa Cruza. Skúsený kanonier sa dohodol na ukončení angažmánu v mexickom Cruz Azul a údajne by sa mohol na rok vrátiť do Andalúzie. (marca.com)