Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.8.)

piatok, 28. august 2015 06:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Manchester City by mal nakoniec dotiahnúť príchod stredopoliara Kevin DeBruyneho z Wolfsburgu za 54 miliónov libier. Citizens oficiálne oznámia jeho príchod v najbližších hodinách. (manchestereveningnews)

MANCHESTER UNITED: Barcelona chce kvôli záujmu Manchestru United umiestniť do novej zmluvy útočníka Neymara výkupnú klauzulu vo výške 182 miliónov libier. (eurosport.com)

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa dohodol s Besiktasom Istanbul na prestupe brankára Victora Valdesa, ktorý do Turecka odíde zadarmo. (foxsports.com)

ARSENAL: Kouč kanonierov Arséne Wenger priznal, že Per Mertesacker stále maróduje a má menšiu šancu sa vrátiť do zostavy ako Laurent Koscielny, ktorého trápi chrbát. (espnfc.com)

ARSENAL: Po reprezentačnej prestávke by mal byť Arsenalu znovu k dispozícii Danny Welbeck. Anglický útočník je mimo hry už od apríla, keď ho z hry vyradilo zranené koleno. (skysports.com)

LIVERPOOL: Mario Balotelli je od včerajšieho dňa oficiálne novou posilou AC Miláno, ktorý potvrdil jeho príchod na hosťovanie z Liverpoolu. (goal.com)

ASTON VILLA: Libor Kozák naďalej zostáva hráčom Aston Villy. O českého útočníka sa zaujímal Celtic Glasgow, no hráč ponuku od škótskeho klubu odmietol. (dailymail.co.uk)