Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.8.)

piatok, 28. august 2015 06:23 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Barcelona chce kvôli záujmu Manchestru United umiestniť do novej zmluvy útočníka Neymara výkupnú klauzulu vo výške 182 miliónov libier. (eurosport.com)

VALENCIA: Káder netopierov z Valencie posilní Aderlan Santos. Brazílsky stopér už pricestoval do Valencie a dohaduje podmienky svojho hosťovania. (levante-emv.com)

SEVILLA: Fernando Llorente čoskoro podpíše 3-ročnú zmluvu so Sevillou, kde príde zadarmo z Juventusu. Španielsky útočník sa úspešne podrobil zdravotnej prehliadke. (espnfc.com)

RAYO: Diego Aguirre nebude ani túto sezónu obliekať dres Raya Vallecano. 24-ročného krídelníka si tento rok vypožičalo na hosťovanie Oviedo. (marca.com)

GRANADA: Cristiano Biraghi odchádza z Interu Miláno, pretože bol zapožičaný na hosťovanie do španielskej Granady. (sport.es)

LAS PALMAS: Nabil El Zhar odišiel z Levante, no z La Ligy neodchádza. Marocký krídelník sa dohodol na angažmáne v Las Palmas. (marca.com)