Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.8.)

nedeľa, 30. august 2015 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Brazílčan Neymar prekonal mumps a včera odohral takmer celých 90 minút proti Málage. Od ďalších duelov teda už bude plne k dispozícii. (klubový web)

BARCELONA: Lionel Messi je v Primera Division pod veľkým drobnohľadom. V tomto smere si nepomohol ani včera proti Málage. Prvý raz od roku 2007 nerozvlnil sieť ani v jednom z dvoch úvodných stretnutí. Ak počítame aj španielsky Superpohár, tak skóroval raz v štyroch dueloch na domácej scéne.

ATLÉTICO MADRID: Madridčania už plánujú posily aj na zimný prestupový termín. Z argentínskeho River Plate získali 22-ročného defenzívneho záložníka Matiasa Kranevittera. Ten však bude do decembra hosťovať vo svojom doterajšom pôsobisku. (ESPN)

VALENCIA: Pred necelým polrokom podpísal obranca Aymen Abdennour novú zmluvu s Monakom, no v odchode mu to nezabránilo. Tunisan sa oficiálne stáva hráčom Valencie, ktorá tak vyriešila dieru vzniknutú odchodom Nicolása Otamendiho. (klubový web)

DEPORTIVO: Za dva roky v Sportingu Lisabon stihol Diogo Salomão odohrať len 27 zápasov. Teraz ho čaká hosťovanie v Primera Division, kde zabojuje za Deportivo. To má k dispozícii aj opciu na ďalšie dva roky. (Abola.pt)

VILLARREAL & ELCHE: Žlté ponorky pustili na hosťovanie 22-ročného záložníka Javiera Espinosu. Odchovanec Barcelony ročník 2015/16 odohrá v drese Elche. (mundodeportivo)

RAYO VALLECANO: Na maródke sa naraz objavili dvaja hráči a k nim jeden suspendovaný. Rayo včera prehralo na pôde Celty Vigo 0:3, pričom v 9. minúte prišlo o vylúeného brankára Toña, vzápätí o zraneného forwarda Bebého a ešte do prestávky nútene striedal aj obranca Zé Castro. (Foxsports)