Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.8.)

pondelok, 31. august 2015 09:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po hosťovaní v Monaku by sa Fabio Coentrão do Madridu už vrátiť nemusel. Sedemnásobný majster Francúzska si na Portugalčana zaistil opciu, čo verejnosti prezradil jeho športový riaditeľ. (insidespanishfootball)

REAL MADRID: Novou posilou Bieleho baletu by sa mohol stať krajný obranca Alberto Moreno. Ten zaujal vo farbách Sevilly, odkiaľ v auguste 2014 zamieril do Liverpoolu. Real bude takto uvažovať v prípade, že si Monaco ponechá Fabia Coentrãa. (Metro)

BARCELONA: Brazílska hviezda, Neymar, zareagoval na reči o možnom odchode najlepším možných spôsobom. „Chcem ostať v Barcelone bez ohľadu na to, koľko za mňa ponúknu. Mám v pláne svoj príbeh spojiť práve s týmto klubom a prepísať doterajšiu históriu.“ povedal v rozhovore. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Vo veku 29 rokov len nedávno podpísal Uruguajčan Diego Godín štvorročnú zmluvu s Atléticom, a to vo viere, že tím dotiahne na vrchol. Zároveň pre médiá priznal, že Diego Simeone zohral pri jeho rozhodnutí dôležitú úlohu, rovnako ako spoluhráči. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Zverenci Diega Simeoneho zvládli včera mimoriadne dôežitý duel. Z pôdy silnej Sevilly si odniesli víťazstvo 3:0, ktoré zariadili Koke, Gabi a Jackson Martinéz. Atlético tak ostáva aj po tomto súboji stopercentné.

SEVILLA: Fernando Llorente mal v Andalúzii menšie problémy so zapracovaním do zostavy. Práve preto ho coach Unai Emery až do včerajšieho zápasu vynechával. Španielsky forward si odkrútil debut za neprajných okolností pri prehre 0:3. (Football-España)

BILBAO: Po dvoch kolách sú Los Leones jedným z dvoch tímom La Ligy, ktoré nezískali ani bod. Včera nečakane padli na pôde Eibaru 0:2 a stále nenašli jediného strelca. Po zvládnutom Superpohári sa očakávali výkony presne opačného charakteru.

MÁLAGA: Olympique Lyon dohodol španielskeho záložníka Sergiho Dardera, ktorý opustí Los Boquerones za 12 miliónov eur. Jeho prestup bude vyriešený v priebehu dneška, hneď po zdravotnej prehliadke. (Lequipe)