Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.9.)

štvrtok, 3. september 2015 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Predĺženie zmluvy o štyri roky je ponúknuté 22-ročného Rafinhovi. Brazílčanovi by v opačnom prípade vypršala zmluva už toto leto. (Football-Espana)

BARCELONA: Ukrajinský útočník Anrdij Jarmolenko neprestáva snívať o prestupe do Katalánska. Počas leta odmietol ponuku Evertonu, pretože Barça, údajne, Dynamo Kyjev požiadala, aby počkal na vypršanie jej prestupového zákazu. (Express)

REAL MADRID: Prezident klubu, Florentino Peréz, údajne osobne navštívil tréning Realu Madrid a porozprával sa s Keylorom Navasom. Kostaričanovi sa chcel najmä ospravedlniť za to, že ho chcel bez dohodnutého obchodu podsunúť Manchestru United pri prestupe Davida de Geu. (Daily Star)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros čelia v Lige majstrov aj Galatasarayu, ktorý si už našiel svojho informátora. Je ním Arda Turan, ktorý sa nedávno upísal Barcelone. „Hovoril som so Selcukom Inanom, kapitánom Gala, a dal som mu pár informácií, ako hrať na Atlético. Ak bude Galatasaray útočiť rýchlo, nájde nejaké slabiny.“ priznal v rozhovore turecký futbalista. (Sport-English)

SEVILLA: 29-ročný stopér Marco Andreolli sa už zapojil do tréningov svojho nového zamestnávateľa. Hráč, ktorý hosťuje z Interu Miláno, úspešne absolvoval zdravotnú prehliadku a predviesť by sa mohol už 11. septembra na trávniku Levante. (insidespanishfootball)

GETAFE: Do konca sezóny 2017/18 je klubu zaviazaný Pedro León. Jeho pôvodná zmluva mala o rok kratšie trvanie, ale ponuku na ďalšiu spoluprácu neodmietol. (Marca)

RAYO VALLECANO: Možno až štyri týždne sa musí tím zaobísť bez obrancu Zé Castra. Ten má natrhnutý stehenný sval. (Marca)

ŠPANIELSKO: Nejasný osud Davida de Geu znepokojuje aj reprezentačného coacha Vicenteho Del Bosqueho. „Chcem, aby hrával, bol šťastný a dostával sa sem. Pokiaľ nebude pravidelne nastupovať, je veľmi obtiažne dostať sa sem.“ rozprával o pozícii v národnom tíme. (Guardian)