Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.9.)

piatok, 4. september 2015 11:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Belgičan Thomas Vermaelen po príchode do Barçy prakticky nehrával, pretože bol takmer celý rok limitovaný zraneniami. Teraz je konečne v poriadku a klub, rovnako ako sám hráč, veria, že defenzíve vypomôže. (Sport-English)

REAL MADRID: Vedenie Bieleho baletu má zrejme voči Keylorovi Navasovi poriadne výčitky svedomia a okrem osobného ospravedlnenia prezidenta Florentina Péreza mu má byť ponúknutá aj nová zmluva s vyšším platom. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Aktuálne tretí tím tabuľky trénuje bez stredopoliara Tiaga. Ten figuruje na listine zranených hráčov pre problémy so stehenným svalom.

ATLÉTICO MADRID: Brazílsky obranca Guilherme Siqueira má ťažké srdce na Juventus, do ktorého mal nedávno prestúpiť. Od Talianov obdržal najserióznejšiu ponuku, no vôbec nerozumie, prečo padla. Ruky v tom nemalo Atlético, ani sám hráč, ktorý zmenený prestupový trh považuje za námet na knihu. (Football-Espana)

VALENCIA: 19-ročný krídelník Zakaria Bakkali počas leta posilnil Los Che, no to výberu pre Ligu majstrov sa nezmestil. Mladý Belgičan sa však vôbec necíti ukrivdený. „Nemyslím na Champions league. Valenciu som neposilnil pre peniaze, ale pre ich dlhodobý projekt. Ak by som dostal druhú šancu, aj tak by som nepredĺžil zmluvu s PSV.(ESPN)

REAL SOCIEDAD: Defenzívny záložník Asier Illarramendi nezačal vo svojom novom pôsobisku najšťastnejšie. Za La Real stihol odohrať len jeden duel a zapísal sa na maródku.

SEVILLA: V závere prestupového termínu Grzegorz Krychowiak odmietol prestúpiť a svoje rozhodnutie spečatil podpisom novej zmluvy. Klubu sa zaviazal do leta 2019. (insidespanishfootball)