Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.)

pondelok, 7. september 2015 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V posledných dňoch je Florentino Perez mimoriadne komunikatívny a prezradil ďalšiu zaujímavosť. Rafael Benítez vraj mohol zasadnúť na lavičku Realu už v roku 2009, no čeststvo podpísaná zmluva s Liverpoolom mu to nedovolila. Okrem toho tohto coacha označil za ideálneho pre madridský klub. (Liverpool Echo)

REAL MADRID: V španielskej tlači sa už teraz objavujú špekulácie o možnej zimnej prestupovej bombe. Prioritou vicemajstra Španielska bude Nemec Marco Reus z Borussie Dortmund. (Express)

BARCELONA: Katalánsky tím údajne plánuje zaloviť v Manchestri City a v hľadáčiku má Jesusa Navasa. Bývalý hráč Sevilly patrí manchesterskému celku od roku 2013. (Daily Mail)

BARCELONA: Kapitán Barçy Andrés Iniesta je maximálne spokojný so španielskym výkonom proti Slovensku a označil ho ako „takmer perfektný“. „Veľmi sme potrebovali vyhrať a byť v dobrej pozícii, čo sme dosiahli. Teraz sa tešíme na ďalší zápas.“ povedal v rozhovore. Španieli najbližšie nastúpia v Macedónsku. (Football-España)

ATLÉTICO MADRID: Čiernohorský stopér Stefan Savić prosí fanúšikov o trochu trpezlivosti: „Potrebujem čas, aby som sa adaptoval na tím a ligu, ale verím, že to príde čoskoro. Myslím si, že tu môžem zohrať dôležitú úlohu a všetci spoločne zabojujeme pre naozaj dobré Atlético.“ (AS)

SEVILLA: Útočník Toulouse, Wissam Ben Yedder, bol objektom záujmu Andalúzanov už počas leta. Štvornásobný víťaz Európskej ligy chce bojovať aj naďalej a už v januári pošle ďalšiu ponuku. (Transfermarktweb)

ESPANYOL: Španielsky útočník Raúl Tamudo odohral v Espanyole 307 zápasov so 111 strelenými gólmi. Do histórie klubu sa zapísal nezmazateľným spôsobom. Posledné dve sezóny odohral za CE Sabadell a následne ukončil profesionálnu kariéru. (Sport-English)

CELTA VIGO: 28-ročný útočník Nolito bol spájaný s odchodom z Estadio Municipal de Balaídos, ale vedenie trvrdí, že s ním má dohodu o novom kontrakte. Ten by mohol byť podpísaný už v krátkom čase. (Sport-English)